Καθαριότητα και φρεσκάρισμα στις γειτονιές της Αίγινας. Συνεργεία του δήμου ασβεστώνουν τα πεζοδρόμια.

1622103272404-2.jpg
 
Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια για καθαριότητα και φρεσκάρισμα στις γειτονιές του νησιού. Ανάμεσα σε άλλα, δύο συνεργεία που αποτελείται το καθένα από δύο υπαλλήλους του Δήμου Αίγινας, φροντίζουν για το καθάρισμα και το ασβέστωμα των πεζοδρομιών. To Aegina Portal επικοινώνησε σήμερα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρη Καραγιάννη ο οποίος είπε ότι από από το Μεσαγρό μέχρι τον Άγιο Νεκτάριο και τον Ασώματο έχουν ασβεστωθεί τα πεζοδρόμια σε όλες τις περιοχές.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Επίσης, η περιοχή της Αγίας Ειρήνης και οι εσωτερικοί δρόμοι, καθώς και όλη η περιοχή του Κέντρου, στην παραλία, αλλά και στις παραδοσιακές γειτονιές του.
 
Σχετικά με την αποψίλωση στους δρόμους της Αίγινας ο κ. Καραγιάννης είπε ότι αυτή συνεχίζεται σήμερα στην περιοχή του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου, στο Φάρο, αλλά και στην Αγία Μαρίνα.
 
Παράλληλα, από την Υπηρεσία Οδοποιίας συνεχίζεται η κατασκευή τσιμεντένιων βάσεων για τους κάδους των απορριμάτων, με στόχο να κατασκευαστούν ακόμη, είκοσι από αυτές σε διάφορες περιοχές του νησιού, όπως στον Άγιο Νεκτάριο, στους Αγίους Αποστόλους, στις Πλάκες Λαζάρου και αλλού.