Καθαριότητα και φρεσκάρισμα στις γειτονιές της Αίγινας. Συνεργεία του δήμου ασβεστώνουν τα πεζοδρόμια.

1622103272404-2.jpg
 
Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια για καθαριότητα και φρεσκάρισμα στις γειτονιές του νησιού. Ανάμεσα σε άλλα, δύο συνεργεία που αποτελείται το καθένα από δύο υπαλλήλους του Δήμου Αίγινας, φροντίζουν για το καθάρισμα και το ασβέστωμα των πεζοδρομιών. To Aegina Portal επικοινώνησε σήμερα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρη Καραγιάννη ο οποίος είπε ότι από από το Μεσαγρό μέχρι τον Άγιο Νεκτάριο και τον Ασώματο έχουν ασβεστωθεί τα πεζοδρόμια σε όλες τις περιοχές.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Επίσης, η περιοχή της Αγίας Ειρήνης και οι εσωτερικοί δρόμοι, καθώς και όλη η περιοχή του Κέντρου, στην παραλία, αλλά και στις παραδοσιακές γειτονιές του.
 
Σχετικά με την αποψίλωση στους δρόμους της Αίγινας ο κ. Καραγιάννης είπε ότι αυτή συνεχίζεται σήμερα στην περιοχή του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου, στο Φάρο, αλλά και στην Αγία Μαρίνα.
 
Παράλληλα, από την Υπηρεσία Οδοποιίας συνεχίζεται η κατασκευή τσιμεντένιων βάσεων για τους κάδους των απορριμάτων, με στόχο να κατασκευαστούν ακόμη, είκοσι από αυτές σε διάφορες περιοχές του νησιού, όπως στον Άγιο Νεκτάριο, στους Αγίους Αποστόλους, στις Πλάκες Λαζάρου και αλλού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png