Η οικογένεια Νεκτάριου και Μαργαρίτας Τζίτζη ευχαριστούν την εταιρία Aegean Flying Dolphins.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρία Aegean Flying Dolphins δείχνει το υψηλό επίπεδο ευθύνης προς του κατοίκους της Αίγινας, προσφέροντας κοινωνικό έργο σε έναν ευαίσθητο τομέα, αυτό της επείγουσας μεταφοράς ασθενών και ατόμων που έχουν ανάγκη. Η εταιρία και το πλήρωμα της, έχουν αποδείξει και στο παρελθόν ότι "είναι εκεί" όταν η ανάγκη τους καλεί. Η διανυκτέρευση ενός ιπταμένου της εταιρίας στο λιμάνι της Αίγινας αποτελεί μια σοβαρή δικλίδα ασφαλείας για τους κατοίκους του νησιού.

Η οικογένεια του Νεκτάριου και Μαργαρίτας Τζίτζη, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την εταιρία Aegean Flying Dolphins και όλους όσους βοήθησαν στην ασφαλή μεταφορά του μόλις δυόμιση μηνών βρέφους τους στο λιμάνι του Πειραιά και μάλιστα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, στέλνοντας την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή:

Στις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου, ένα ατυχές περιστατικό δοκίμασε σοβαρά τις αντοχές της οικογένειας μας. Το δυόμιση μηνών μωρό μας τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση από την αγκαλιά της συζύγου μου. Αντιληφθήκαμε αμέσως ότι το γεγονός θα μπορούσε να είναι σοβαρό και επικοινωνήσαμε με το Κέντρο Υγείας της Αίγινας. Οι υπεύθυνοι από το Κέντρο Υγείας μας πρότειναν να στείλουν αμέσως ασθενοφόρο. Παράλληλα επικοινωνήσαμε με τον παιδίατρο μας κύριο Άρσο. Ο παιδίατρος κύριος Άρσος ήρθε πολύ γρήγορα στην οικία μας και επικοινώνησε και ο ίδιος με το Κέντρο Υγείας μεταφέροντας το πως έχει η κατάσταση. Στις 10:30 μ.μ. η παθολόγος του Κέντρου Υγείας επικοινώνησε μαζί μας και μας ενημέρωσε ότι το ιπτάμενο σκάφος της Aegean Flying Dolphins είναι έτοιμο για αναχώρηση. Πράγματι στις 11:00 μ.μ. αναχωρήσαμε με το ιπτάμενο δελφίνι της Aegean Flying Dolphins με προορισμό του λιμάνι του Πειραιά, όπου φτάσαμε σε λιγότερο από 30 λεπτά. Εκεί μας περίμεναν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και του ΙΑΣΩ. Επιβιβαστήκαμε στο ασθενοφόρο του ΙΑΣΩ και μετά από λίγα λεπτά βρισκόμασταν στο νοσοκομείο.

Μετά την επιστροφή μας στο νησί, με το δυόμιση μηνών μωρό μας να έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και να είναι καλά στην υγεία του, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Κέντρου Υγείας της Αίγινας, τον παιδίατρο μας κύριο Άρσο και πάνω από όλα την εταιρεία Aegean Flying Dolphins, τον κυβερνήτη και το πλήρωμα του σκάφους για το ζήλο, την επαγγελματική αφοσίωση και το υψηλό αίσθημα ανθρώπινης προσφοράς που επέδειξαν, οδηγώντας το σκάφος μέσα σε θαλασσοταραχή, με πραγματική αυταπάρνηση. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο της Αίγινας κύριο Παναγιώτη Κουκούλη για το προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξε.

Τέλος για την απόδοση της αλήθειας θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι το δυόμιση μηνών μωρό μας δεν έπεσε από ύψος τριών μέτρων όπως ατυχώς δημοσιεύθηκε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης, αλλά από την αγκαλιά της συζύγου μου, από ύψος λίγων εκατοστών.

Νεκτάριος Τζίτζης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png