Τα ενεργά κρούσματα Covid - 19 στην Αίγινα τις εβδομάδες 10 έως 16 και 17 έως 23 Μαΐου.

covid-aegina-25.jpg

Από το δήμο Αίγινας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ενεργά κρούσματα Covid - 19 για το διάστημα 10 έως 16 Μαΐου, στο οποίο καταγράφηκαν 17 ενεργά κρούσματα και  για το διάστημα 17 έως 23 Μαΐου στο οποίο καταγράφηκαν 9 ενεργά κρούσματα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Αναλυτικά, το Δελτίο Τύπου του Δήμου Αίγινας αναφέρει τα ακόλουθα:

"Σύμφωνα με την εβδομαδιαία ενημέρωση ενεργών κρουσμάτων Covid – 19 που λάβαμε από τον Εθνικό Μηχανισμό Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην Γεωγραφική αρμοδιότητα του Δήμου Αίγινας για την εβδομάδα από τις 10 έως τις 16 Μαΐου 2021 αναφέρονται 17 ενεργά κρούσματα Covid - 19, τα οποία τέθηκαν όλα σε κατ’ οίκον περιορισμό. Από αυτά, τα 6 αποτελούσαν νέα κρούσματα της συγκεκριμένης εβδομάδας.

Για την εβδομάδα από τις 17 Μαΐου έως τις 23 Μαΐου 2021 αναφέρονται 9 ενεργά κρούσματα Covid – 19, τα οποία έχουν τεθεί όλα σε κατ’ οίκον περιορισμό. Από αυτά, τα 3 αποτελούν νέα κρούσματα της τελευταίας εβδομάδας.

Καλούμε τους πολίτες να εξακολουθήσουν να διαφυλάττουν την υγεία τους ως το πολυτιμότερο αγαθό, να φορούν την προστατευτική τους μάσκα, να κρατούν αποστάσεις, να απολυμαίνουν τακτικά τα χέρια τους και να αερίζουν τους κλειστούς χώρους που χρησιμοποιούνται προς κοινή χρήση", καταλήγει η ανακοίνωση.

screenshot.5.png
screenshot.4.png