Οι δηλώσεις λίγο πριν την ολοκλήρωση των εργασιών της πόντισης του υποθαλάσσιου αγωγού.

diloseis-agogos-2.jpg

Η αισιοδοξία για την ολοκλήρωση του έργου του υποθαλάσσιου αγωγού και η θετική διάθεση, κατά την χθεσινή ημέρα οπότε και ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πόντισης, αποτυπώθηκαν στις δηλώσεις που έκαναν στο Aegina Portal ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, περιφερειακός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, που επισκέφθηκαν το χώρο τον εργασιών. Οι δηλώσεις έγιναν χθες το πρωί, λίγες ώρες πριν από την ολοκλήρωση των εργασιών της πόντισης.

Να σημειώσουμε ότι το εργοτάξιο του Λεοντίου επισκέφθηκαν επίσης, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Πτερούδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός και ο δημοτικός σύμβουλος, μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου του Υποθαλάσσιου Αγωγού κ. Παναγιώτης Κουκούλης, ο οποίος θα κάνει δηλώσεις αργότερα, όταν ολοκληρωθεί η σύνδεση του υποθαλάσσιου αγωγού με τον υπάρχοντα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png