Ο κ. Δημήτρης Μούρτζης επισκέφθηκε το εργοτάξιο του υποθαλάσσιου αγωγού στο Λεόντι, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της πόντισης.

diloseis-mourtzis.jpg

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της πόντισης του κυρίως αγωγού, ο τέως δήμαρχος κ. Δημήτρης Μούρτζης επισκέφθηκε χθες το εργοτάξιο του έργου στο Λεόντι και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών. Ο κ. Μούρτζης έκανε δηλώσεις στο Aegina Portal για τις τελευταίες εξελίξεις.

"Χαίρομαι πάρα πολύ, αλλά μπορώ να πω τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα σ' αυτόν τον τόπο που είμαστε σήμερα. Είναι ένας τόπος που ξεκίνησε αυτό το καινοτόμο, το μεγάλο έργο για το νησί μας, ένα έργο ζωής όπως έλεγα για χρόνια κι ένας στόχος και έργο ζωής για μένα, ήταν και η αιτία ενασχόλησής μου για με τα κοινά", είπε.
 
Ο κ. Μούρτζης τόνισε ότι το έργο έφτασε σε αίσιο τέλος συμπληρώνοντας, ότι το δίδαγμα είναι πως τίποτα δεν γίνεται χωρίς πίεση. "Δεν θέλω να προσωποποιήσω τους δικούς μου τους αγώνες, άλλωστε τους ξέρει η Αίγινα, για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Άλλωστε, διαχρονικά όλες οι δημοτικές αρχές είχανε στο πρόγραμμά τους αυτό το έργο".
 
Στο video μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Δημήτρη Μούρτζη
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png