Ο κ. Δημήτρης Μούρτζης επισκέφθηκε το εργοτάξιο του υποθαλάσσιου αγωγού στο Λεόντι, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της πόντισης.

diloseis-mourtzis.jpg

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της πόντισης του κυρίως αγωγού, ο τέως δήμαρχος κ. Δημήτρης Μούρτζης επισκέφθηκε χθες το εργοτάξιο του έργου στο Λεόντι και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών. Ο κ. Μούρτζης έκανε δηλώσεις στο Aegina Portal για τις τελευταίες εξελίξεις.

"Χαίρομαι πάρα πολύ, αλλά μπορώ να πω τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα σ' αυτόν τον τόπο που είμαστε σήμερα. Είναι ένας τόπος που ξεκίνησε αυτό το καινοτόμο, το μεγάλο έργο για το νησί μας, ένα έργο ζωής όπως έλεγα για χρόνια κι ένας στόχος και έργο ζωής για μένα, ήταν και η αιτία ενασχόλησής μου για με τα κοινά", είπε.
 
Ο κ. Μούρτζης τόνισε ότι το έργο έφτασε σε αίσιο τέλος συμπληρώνοντας, ότι το δίδαγμα είναι πως τίποτα δεν γίνεται χωρίς πίεση. "Δεν θέλω να προσωποποιήσω τους δικούς μου τους αγώνες, άλλωστε τους ξέρει η Αίγινα, για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Άλλωστε, διαχρονικά όλες οι δημοτικές αρχές είχανε στο πρόγραμμά τους αυτό το έργο".
 
Στο video μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Δημήτρη Μούρτζη