Ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας έκλεισε το κατάστημα "Spiri" και το γιορτάζει προσφέροντας ένα επετειακό χαρμάνι ελληνικού καφέ!

 dsc_0010-spiri-01.jpg

Το καφεκοπτείο "Spiri Coffee & Beverage" έκλεισε ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας και το γιορτάζει προσφέροντας δωρεάν με κάθε αγορά, μία επετειακή ποικιλία ελληνικού καφέ! Σ' αυτό τον πρώτο χρόνο λειτουργίας, ο Νίκος και ο Λευτέρης Σπυριδάκης οδήγησαν τους φίλους του καλού καφέ, σε απολαυστικά ταξίδια γεύσεων από χώρες της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής, με ιδιαίτερα μπλεντ, φρεσκοψημένους και φρεσκοαλεσμένους καφέδες.

Η προσεγμένη ατμόσφαιρα του "Spiri Coffee & Beverage" στη Λεωφόρο Φανερωμένης 10, χαρακτηρίζεται από το απολαυστικό άρωμα του καφέ, το καβούρντισμα του οποίου γίνεται παρουσία του πελάτη, όπως παλιά και συμπληρώνεται με μια επιλεγμένη κάβα από λευκά, κόκκινα και ροζέ κρασιά, που παράγουν οινοποιεία της ελληνικής γης.
 
Στο "Spiri Coffee & Beverage"οι γευστικές εκπλήξεις, ευτυχώς, δεν σταματούν. Πότε είναι αυθεντικά ζαχαρώδη προϊόντα, όπως κουφέτα, βότσαλα, λουκούμια και καραμέλες και πότε σοκολάτες, γλυκά του κουταλιού και γευστικά αλείμματα από ξηρούς καρπούς!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png