Επίσκεψη του βουλευτή Γιάννη Μελά στην Αίγινα. Συναντήθηκε με τον δήμαρχο και φορείς του νησιού.

dsc_0155-melas.jpg

Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων της Ν.Δ.  κ. Γιάννης Μελάς. ο κ. Μελάς συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά και τους αντιδημάρχους, επισκέφθηκε την Αστυνομία, το Λιμενικό, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, καθώς και το Κέντρο Υγείας.

Ο κ. Γιάννης Μελάς με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Αίγινα δήλωσε στο Aegina Portal:
 
"Η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα, η οικονομία ξανανοίγει και επισκέφθηκα σήμερα την Αίγινα προκειμένου να συναντήσω φορείς της πόλης, για να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται και τι χρειάζεται να μεταφέρουμε στην Κυβέρνηση ώστε να ενισχύσουμε τις δομές. Ξεκινήσαμε με το Δήμο της Αίγινας. Συναντήθηκα με τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους, στη συνέχεια με το Λιμενικό, στην Αστυνομία, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου και η πρόσφατη πυρκαγιά που έγινε στο νησί, δίνει την ευκαιρία να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα για την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος στην περιοχή και μετά στο Κέντρο Υγείας όπου συνεχίζεται το πρόγραμμα εμβολιασμών, το πρόγραμμα "Ελευθερία" με πολύ μεγάλη επιτυχία και στο νησί της Αίγινας".     
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png