Το πεντάστερο LaLiBay Resort & Spa, υποδέχεται το καλοκαίρι της Αίγινας! Ο κ. Σταύρος Λάλιζας μιλά στο Aegina Portal.

lalibay-aegina-00.jpeg
 
Το LaLiBay Resort & Spa είναι ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο 5 αστέρων, που βρίσκεται στο μαγευτικό κόλπο της περιοχή της Αιγινήτισσας, γνωστό για την περίφημη, φυσική του ομορφιά. Ο σεβασμός και η ανάδειξη του φυσικού χώρου, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, αξιοποιούν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της περιοχής, ήταν εμφανής από τις πρώτες κιόλας στιγμές της επίσκεψης μας.

 
Εναρμόνιση με τη φύση και φιλικές στο περιβάλλον επιλογές.
 
Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου εναρμονίζονται με τη φύση, και το φυσικό τοπίο γίνεται η προέκταση των δωματίων. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της κατασκευής του φυτεύτηκαν περισσότερα από 2.500 νέα δέντρα και φυτά. Τόσο ο εξοπλισμός του, ο οποίος είναι τελευταίας τεχνολογίας, όσο και οι τεχνικές κατασκευής και άλλες φιλικές στο περιβάλλον επιλογές,, το κάνουν ένα eco-friendly ξενοδοχείο με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα.
 
Ένας φανταστικός χώρος με σύγχρονες εγκαταστάσεις.
 
Ο κ. Σταύρος Λάλιζας είναι ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας. Με την ευκαιρία της έναρξης της λειτουργίας του ξενοδοχείου, μιλώντας στο Aegina Portal είπε: "Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο το οποίο έχει πολύ μεγάλη ιστορία. Ξεκινήσαμε και κάναμε μία πολύ μεγάλη ανακαίνιση από τα θεμέλια. Βάλαμε όλες τις καινούργιες τεχνικές που υπάρχουν για τα ξενοδοχεία κι αυτή τη στιγμή μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα φανταστικό χώρο που έχει όλα τα facilities. Ξεκινώντας από τον συνεδριακό χώρο, το αμφιθέατρο, έχουμε να προσφέρουμε στους πελάτες χώρους όπως δύο πισίνες, τένις, basketball, πετάνκ. Τα δωμάτιά του βλέπουνε την θάλασσα. Έχει τρεις σουίτες".
 
Το εστιατόριο "Κάβος" και το beach bar "Αχινός" εξυπηρετούν και επισκέπτες εκτός ξενοδοχείου.
 
Για την λειτουργία του ξενοδοχείου κ. Λάλιζας υπογράμμισε ότι: "Έχουμε φέτος εκπαιδευμένο προσωπικό, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε σωστές υπηρεσίες στους επισκέπτες μας" και συμπλήρωσε πως το restaurant "Κάβος" που λειτουργεί το βράδυ δέχεται και επισκέπτες έξω από το ξενοδοχείο, όπως και το beach bar "Αχινός".
 
Η πρόσκληση πελατών από το εξωτερικό θα ωφελήσει την Αίγινα και το ξενοδοχείο.
 
"Εμείς σαν ιδιοκτησία του ξενοδοχείου έχουμε πάρα πολλές σχέσεις με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, γιατί η δουλειά μας είναι σε όλο τον κόσμο, γι' αυτό φιλοδοξούμε όταν θα αρθούνε τα μέτρα και οι περιορισμοί που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τα ταξίδια στο εξωτερικό, να προσκαλέσουμε και να φέρουμε πάρα πολλούς πελάτες από το εξωτερικό. Αυτό θα δώσει μία μεγάλη πνοή και στο νησί, αλλά και στο ίδιο το ξενοδοχείο", είπε ο κ. Σταύρος Λάλιζας.

Άλλωστε, είναι βέβαιο ότι η λειτουργία του ξενοδοχείου θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για τον ποιοτικό τουρισμό του νησιού.
 
Ο Executive Chef Σταύρος Κουστένης προσκαλεί σε καλοκαιρινές γαστρονομικές εμπειρίες!
 
Ο βραβευμένος Executive Chef Σταύρος Κουστένης έχει ετοιμάσει ένα πολύ γευστικό concept για το φετινό καλοκαίρι: "Φέτος αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα ελληνικά προϊόντα και να τιμήσουμε την καλοκαιρινή ελληνική κουζίνα, οπότε εισάγουμε έναν νέο τίτλο κουζίνας η οποία είναι: "Ελληνική, δημιουργική, καλοκαιρινή κουζίνα", με όλα τα φαγητά τα οποία προέρχονται από τις παιδικές μας μνήμες και αφορούν αυτές όλες τις γεύσεις που μας επαναφέρουν σε όλες αυτές τις ωραίες στιγμές που όλοι έχετε περάσει ως παιδιά!"

Το εστιατόριο "Ο Κάβος" και το beach bar "Αχινός" είναι πανέτοιμα να προσφέρουν στους επισκέπτες τους στιγμές μοναδικής χαλάρωσης και πολυτέλειας, σ' ένα από τα πιο όμορφα φυσικά τοπία του νησιού!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png