Τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Πέρδικας - Σφεντουρίου. Σοβαρά τραυματισμένος οδηγός μηχανής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο.

aetometafora-gipedo.jpg
 
Επείγουσα αεροδιακομιδή τραυματία από το γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, μετά από τροχαίο ατύχημα έγινε νωρίτερα ανάμεσα σε ένα αυτοκίνητο και σε ένα μηχανάκι στο δρόμο Πέρδικας - Σφεντουρίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο νεαρός οδηγός που οδηγούσε το μηχανάκι. Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού ενός νέου ανθρώπου έχει συγκλονίσει τους κατοίκους του νησιού και τους έχει γεμίσει με θλίψη.

Στο σημείο του ατυχήματος πήγε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αίγινας. Ο οδηγός της μηχανής που είναι κάτοικος Αίγινας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή σε νοσοκομειακή μονάδα.
 
Η αεροδιακομιδή έγινε από το ΕΚΑΒ, με ιατρό τον κ. Σωκράτη Δούκα και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, που προσγειώθηκε μετά τις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας και παρέλαβε τον τραυματία από το ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας.
 
Στο γήπεδο παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κ. Μάριος Γκαρής, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης και κάτοικοι του νησιού που παρακολούθησαν από μακριά την επιχείρηση της αεροδιακομιδής.