Άστατος ο καιρός στην Αίγινα με βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας.

20210614_112055.jpg

Άστατος είναι από νωρίς το πρωί ο καιρός στην Αίγινα με βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας. Υπενθυμίζεται ότι ατμοσφαιρική διαταραχή που επηρεάζει τη χώρα μας τις τελευταίες 8 ημέρες, σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις του κόμβου το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, προκάλεσε βροχοπτώσεις στην Αίγινα την Τετάρτη 9 και (λιγότερο) την Πέμπτη 10 Ιουνίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Οι βροχοπτώσεις επανήλθαν σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου, με ύψος βροχής αντίστοιχο μ' αυτό της περασμένης Τετάρτης.  Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του κόμβου το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο καιρός θα παραμείνει άστατος σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχοπτώσεις, τη συννεφιά, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας.

Η μέγιστη θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση 6-7 περίπου βαθμών σε σχέση με τις αντίστοιχες υψηλές της προηγούμενης εβδομάδας στην Αίγινα, που θα κυμανθούν σήμερα  στους 26°C το μεσημέρι και το απόγευμα και στους 25°C την Τρίτη 15 Ιουνίου τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι που θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις δεν θα ξεπεράσουν τα 3-4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και πάλι από την Τετάρτη 16 Ιουνίου οπότε και αναμένεται να φτάσει τους 31°C με συνολική βελτίωση της εικόνας του καιρού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png