Άστατος ο καιρός στην Αίγινα με βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας.

20210614_112055.jpg

Άστατος είναι από νωρίς το πρωί ο καιρός στην Αίγινα με βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας. Υπενθυμίζεται ότι ατμοσφαιρική διαταραχή που επηρεάζει τη χώρα μας τις τελευταίες 8 ημέρες, σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις του κόμβου το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, προκάλεσε βροχοπτώσεις στην Αίγινα την Τετάρτη 9 και (λιγότερο) την Πέμπτη 10 Ιουνίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Οι βροχοπτώσεις επανήλθαν σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου, με ύψος βροχής αντίστοιχο μ' αυτό της περασμένης Τετάρτης.  Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του κόμβου το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο καιρός θα παραμείνει άστατος σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχοπτώσεις, τη συννεφιά, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας.

Η μέγιστη θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση 6-7 περίπου βαθμών σε σχέση με τις αντίστοιχες υψηλές της προηγούμενης εβδομάδας στην Αίγινα, που θα κυμανθούν σήμερα  στους 26°C το μεσημέρι και το απόγευμα και στους 25°C την Τρίτη 15 Ιουνίου τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι που θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις δεν θα ξεπεράσουν τα 3-4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και πάλι από την Τετάρτη 16 Ιουνίου οπότε και αναμένεται να φτάσει τους 31°C με συνολική βελτίωση της εικόνας του καιρού.