Σε επικίνδυνη κατάσταση για τους πεζούς ο ντόκος στη προβλήτα των ιπταμένων.

rigmatosi-provlita.jpg

Μία καταγγελία που δέχθηκε πρόσφατα το Aegina Portal, σχετικά με την κακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ντόκος, που βρίσκεται στην προβλήτα των ιπταμένων δελφινιών, υπενθυμίζει ότι τα προβλήματα με τις λακκούβες είναι αρκετά, σε διάφορα σημεία του κεντρικού λιμανιού της Αίγινας. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί διατρέχει ολόκληρο τον ντόκο που βρίσκεται προς την πλευρά του λιμανιού. Το πλάτος του να είναι αρκετό ώστε να δημιουργήσει κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Το πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο δεν είναι καινούργιο, όμως το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει επιβαρυνθεί.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Άλλωστε, το πρόβλημα των λακκούβων στο λιμάνι έχουν επισημάνει με ερωτήσεις τους δημοτικοί σύμβουλοι σε συνεδριάσεις. Λίγο καιρό πριν το συγκεκριμένο ζήτημα είχε επισημάνει ο κ. Φίλιππος Τζίτζης, μαζί με ένα ακόμη σημείο του λιμανιού (στην Πύλη του Βαρώτσου) που χρειάζεται επισκευή.
 
Το Aegina Portal επικοινώνησε με το πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιο Θεριανό, ο οποίος είπε ότι αυτό και άλλα παρόμοια προβλήματα, έχουν προγραμματιστεί να διευθετηθούν από τον Σεπτέμβριο.