Διαγνωστικά rapid test για τον κορονοϊό, παρέδωσε η Αντιπεριφερειάρχης κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη σε αθλητικά σωματεία του νησιού.

paralavi-rapid-00.jpg

Με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για τον κορονοϊό, οι έλεγχοι με διαγνωστικά τεστ πρέπει να είναι συχνοί και προγραμματισμένοι. Για το σκοπό αυτό η Περιφέρεια Αττικής και η Αντιπεριφερειάρχης κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, που επισκέφθηκε σήμερα την Αίγινα, δώρησε σε αθλητικά σωματεία του νησιού διαγνωστικά rapid test για τον κορονοϊό.

Εκ μέρους του ΟΑΚΑ τα  διαγνωστικά τεστ παρέλαβε οι κύριοι Βασίλης Ζαμπέλης, Γιώργος Γιαννούλης, προπονητές του συλλόγου και Πέτρος Λορέντζος, μέλος του Δ.Σ., της ομάδας του Παναιγιναϊκού ο κ. Φίλιππος Τζίτζης και της Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας ο πρόεδρος κ. Νίκος Τριανταφυλλάκης. Ο πρόεδρος κ. Φίλιππος Τζίτζης δώρησε στην κ. Θεοδωρακοπούλου μία αθλητική φανέλα.
 
Ο πρόεδρος της Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας κ. Νίκος Τριανταφυλλάκης ζήτησε την ύπαρξη έναν απινιδωτή στο γήπεδο, ο κ. Γιώργος Γιαννούλης ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο των εργασιών στον στίβο, ενώ ο κ. Φίλιππος Τζίτζης ρώτησε για το κλειστό.
 
Η κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη δήλωσε στο Aegina Portal:
 
"Βρισκόμαστε σήμερα στην Αίγινα, όπου παραδώσαμε rapid test - διαγνωστικά για τον κορονοϊό στον Παναιγιναϊκο, στον Σαρωνικό και στον Αθλητικό Όμιλο Κούρος. Η Περιφέρεια Αττικής αποδεικνύει καθημερινά την αγάπη της για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, δημιουργώντας τις υποδομές, αλλά και κάνοντας τα πάντα ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία των αθλητών μας.  Ευχαριστώ πολύ και καλές επιτυχίες στις ομάδες μας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png