Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο βοηθητικό λιμάνι της Πέρδικας, συνεχίζονται οι εργασίες στο κεντρικό μέχρι τις 25 Ιουλίου.

dsc_0010-perdika.jpg

Το λιμενικό έργο της Πέρδικας επισκέφθηκε χθες η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός. Μιλώντας στο Aegina Portal η κ. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη είπε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο βοηθητικό λιμάνι της Πέρδικας και ότι οι εργασίες στο κεντρικό λιμάνι θα συνεχιστούν μέχρι τις 25 Ιουλίου, παράλληλα ευχαρίστησε τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες για τη συνεργασία. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Πέρδικα συναντήθηκε με το πρόεδρο της Κοινότητας Πέρδικας κ. Μιχάλη Μαρτή, και τους συμβούλους της Κοινότητας κ. Σάκη Μούρτζη, Δημήτρη Μαλτέζο.

Ο κ. Μιχάλης Μαρτής μετέφερε στην κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη αίτημα των επαγγελματιών της περιοχής,  να μεταφερθεί για λόγους αισθητικής, η μπίγα που χρησιμοποιείται στις εργασίες σε άλλο σημείο. Η κ. Αντιπεριφερειάρχης επικοινώνησε άμεσα με την εταιρία που κατασκευάζει το έργο προκειμένου να βρεθεί μία λύση.