Με υψηλές θερμοκρασίες το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Αίγινα.

ipsiles-thermokrasies.jpg

Οι υψηλές θερμοκρασίες στην Αίγινα, που σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του κόμβου του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αναμένεται να φτάσουν τις θερμές ώρες τις ημέρας ακόμη και τους 35°C την Δευτέρα 21 Ιουνίου, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό όλου του τριημέρου στο νησί. Η ηλιοφάνεια και οι ασθενείς άνεμοι που δεν θα ξεπεράσουν τα 2-3 μποφόρ, συνθέτουν ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό σκηνικό στην Αίγινα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Πιο συγκεκριμένα, για σήμερα Σάββατο 19 Ιουνίου η θερμοκρασία στην Αίγινα το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στους 33°C, ενώ την Κυριακή 20 Ιουνίου η θερμοκρασία θα πάρει την ανιούσα φτάνοντας τους 34°C. Την Δευτέρα ανήμερα του Αγίου Πνεύματος η θερμοκρασία θα φτάσει του 35°C, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του κόμβου του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα θα συνεχίσει να ανεβαίνει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, φτάνοντας την Πέμπτη 24 Ιουνίου ακόμη και τους 37 -38 °C.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png