3o Summer Camp 2021. Ξεκινά στις 28 Ιουνίου.

dsc_0004-zabelis6.jpg

Πέντε εβδομάδες, κάθε μία εκ των οποίων είναι μία διαφορετική περίοδος, θα διαρκέσει το 3o Summer Camp 2021, το οποίο ξεκινά στις 28 Ιουνίου και διοργανώνεται από τον Ο.Α.Κ. Αίγινας σε συνεργασία με το Σωματείο Μυρδμιδών Αίγινας. Τα παιδιά που επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν να γραφτούν σε μία, σε δύο ή και στις πέντε περιόδους. Στο camp περιλαμβάνονται δραστηριότητες όπως: ποδόσφαιρο, handball, beach volley, kids athletics, survivor, τραμπολίνο, τοξοβολία, σκοποβολή, μπουγελομαχίες, ζωγραφική, πεζοπορία στο βουνό, κανό, θαλάσσια σπορ και άλλα.

Οι δραστηριότητες του camp θα γίνονται στο γήπεδο της Αίγινας, στις εγκαταστάσεις 5x5 του Σωματείου Μυρδμιδών Αίγινας και στη θάλασσα. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Ζαννή Λυκούρη στο τηλέφωνο 6946042810.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png