Πρόβλημα στην θερμοκρασία του ψυγείου που αποθηκεύονται τα εμβόλια στο Κέντρο Υγείας, δημιούργησε αναμονή και ταλαιπωρία. Τι έχει συμβεί. [upd 17:00 ] Ξεκίνησαν και πάλι οι εμβολιασμοί.

emvoliastiko-kentro-2.jpg
 
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της Αίγινας που πήγαν σήμερα το πρωί να εμβολιαστούν στο Εμβολιαστικό Κέντρου του Κέντρου Υγείας Αίγινας, τους ενημέρωσαν αρχικά, ότι λόγω προβλήματος στην πλατφόρμα των ραντεβού, δεν μπορούν να εμβολιαστούν. Τους είπαν να επιστρέψουν αργότερα στις 2 το μεσημέρι, όμως και πάλι ενημερώθηκαν ότι και δεν μπορούσαν να εμβολιαστούν λόγω προβλήματος στην ψύξη του ψυγείου, που είναι αποθηκευμένα τα εμβόλια.  Η τελική ενημέρωση που έχουμε, είναι ότι τους ζητήθηκε να επιστρέψουν στις τέσσερις σήμερα το απόγευμα, καθώς νωρίτερα στις 3:30 το εμβολιαστικό κέντρο θα παρελάμβανε νέα εμβόλια. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κ. Στέλιο Θεριανό, ο οποίος είπε ότι το πρόβλημα προήλθε από διαφορά θερμοκρασίας στο ψυγείο που είναι αποθηκευμένα τα εμβόλια και ότι για προληπτικούς λόγους το κέντρο ανέμενε νέα εμβόλια μετά τις 3:30 σήμερα το μεσημέρι τα οποία και παρέλαβε.

Ο κ. Θεριανός τόνισε ότι η διαδικασία του εμβολιασμού σταμάτησε για καθαρά προληπτικούς λόγους. Οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν και πάλι κανονικά το απόγευμα και οι κάτοικοι του νησιού που ήταν να εμβολιαστούν το πρωί θα ειδοποιηθούν μέσω τηλεφώνου.
 
Σε σχετική ερώτηση, απάντησε ότι η προσωρινή διακοπή της διαδικασίας σήμερα το πρωί δεν θα επηρεάσει τη ροή των αυριανών ραντεβού.
 
Στην ερώτηση εάν το πρόβλημα της ψύξης προκάλεσε απώλεια δόσεων, είπε ότι γι' αυτό το σκοπό είναι σε συνεννόηση με την εταιρία για να τους ενημερώσει εάν η διαφορά της θερμοκρασίας που παρατηρήθηκε επηρεάζει τα εμβόλια. 

Τέλος, σε ερώτηση εάν έχουν επηρεαστεί μόνο εμβόλια της Pfizer ή και της Johnson and Johnson (υπενθυμίζεται ότι στο Κέντρο Υγείας Αίγινας λειτουργούν δύο εμβολιαστικά κέντρα) απάντησε ότι της Johnson and Johnson λιγότερο.

[upd 17:00 ] Σε νεώτερη επικοινωνία με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας κ. Στέλιο Θεριανό, είπε ότι η διαδικασία των εμβολιασμών ξεκίνησε κανονικά και χωρίς προβλήματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png