Στην κίτρινη ζώνη παραμένει η Αίγινα στον επιδημιολογικό χάρτη. Ανοδική η εβδομαδιαία τάση.

aegina-covid-map2.jpg
 
Μικτή είναι η εικόνα στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, για πρώτη φορά μετά την παρουσίαση του νέου επιδημιολογικού χάρτη για την πανδημία. Η Αίγινα και η Σαλαμίνα (η οποία έχει πτωτική εβδομαδιαία τάση) είναι οι δύο περιοχές που παραμένουν στην κίτρινη ζώνη, δηλαδή στο επίπεδο 2. Αντίθετα, οι υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων βρίσκονται στο πράσινο χρώμα. (επίπεδο 1) με σταθερή ή πτωτική εβδομαδιαία τάση.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Από την έκδοση αυτού του επιδημιολογικού χάρτη, η ημερομηνία αναφοράς του οποίου είναι 24 Ιουνίου 2021, εφαρμόζεται η ξεχωριστή, ανά Δήμο παρουσίαση των δεικτών στην Περιφερειακή Ενότητα, παράμετρο την οποίοι είχε επισημάνει το Aegina Portal ήδη από την έναρξη της εφαρμογής του.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτονται, η εβδομαδιαία τάση για την Αίγινα είναι ανοδική. Οι δείκτες είναι οι ακόλουθοι:
 
Εμβολιαστική κάλυψη (τουλαχ.1η δόση): 56.37%
Ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί: 46.97%
Δείκτης θετικότητας ελέγχων: 0.06%
7-ήμ. ΚΜΟ κρουσμάτων / 100.000 κατοίκους: 5.4
Εβδομαδιαία τάση: Ανοδική

Οι πληροφορίες που δίδονται, για το ποσοστό των ολοκληρωμένων εμβολιασμών και την εμβολιαστική κάλυψη με τουλάχιστον μία δόση, είναι κοινές για όλη την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων.