Αγροτικός Σύλλογος Αίγινας. Ξεκίνησαν τα σεμινάρια για τους φιστικοπαραγωγούς, μέλη του συλλόγου.

20210627_112527.jpg
 
Το Μάρτιο του 2021 ο Αγροτικός Σύλλογος Αίγινας είχε ανακοινώσει την έγκριση της αίτησής του, για την χρηματοδότηση επιμορφωτικών σεμιναρίων καλλιεργητών φιστικιάς στην Αίγινα, με στόχο τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν, "να ενδυναμώσουν την παραγωγή και να είναι ένα κίνητρο για τους νεότερους να θα ασχοληθούν με την καλλιέργεια της φιστικιάς", όπως ανέφερε τότε στην ανακοίνωσή του.

Τα σεμινάρια ξεκίνησαν σήμερα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης.
 
Απευθύνονται σε φιστικοπαραγωγούς που είναι μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αίγινας και υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου "Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, LEADER/CLLD 2014-2020 με τίτλο "Πολιτισμός και Περιβάλλον ΕΝ ΠΛΩ της Ομάδας Τοπικής Δράσης (Ο.Τ.Δ.) : Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων ΠΕ Νήσων Αττική", το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, μέτρο 19".
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αίγινας κ. Νίκο Αλυφαντή και τον χαιρετισμό του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά.
 
Το σεμινάριο ξεκίνησε με την εισήγηση της  Δρ. Μαρίας Ντούλα ερευνήτριας στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png