Αδειοδοτήθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πειραιά η ίδρυση και η λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθµού στον Κοντό.

kontos-adeia.jpg

Αδειοδοτήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά η ίδρυση και η λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθµού στον Κοντό. Η απόφαση δημοσιεύθηκε σήμερα και φέρει την υπογραφή του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μόραλη. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί ο δήμαρχος Πειραιά υπογράφει αρμοδίως για την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά, που όπως είχαμε δημοσιεύσει σε παλαιότερο ρεπορτάζ, η προϊσταμένη της υπηρεσίας μαζί με τον προϊστάμενο της Πολεοδομίας Πειραιά, μέλος της Επιτροπής Καταλληλότητας των Παιδικών Σταθμών, είχαν επισκεφθεί το κτίριο για την αδειοδότησή του.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σημειώνεται ότι την άδεια για τη λειτουργία του παιδικού σταθμού εκδίδει ο ίδιος ο Δήμος στον οποίο θα λειτουργήσει ο σταθμός. Στην προκειμένη περίπτωση για τον σταθμό του Κοντού η έγκριση της υποβολής αίτησης για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στον Κοντό είχε εξασφαλιστεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αίγινας τον Ιανουάριο του 2018 και τροποποιήθηκε στην συνέχεια τον Ιούνιο του 2019 η δυναμικότητα του σταθμού και έγιναν κάποιες ακόμη διορθώσεις. 

Η απόφαση που δημοσιεύθηκε σήμερα αναφέρει τα ακόλουθα:

Χορηγούµε άδεια ίδρυσης και λειτουργίας στον ∆ηµοτικό Παιδικό Σταθµό Αίγινας για το ακίνητο στην περιοχή "Κοντός" του ∆ήµου Αίγινας µε τα εξής στοιχεία:

Επωνυμία: Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός στον Κοντό Αίγινας
Έδρα: Αίγινα
Κατηγορία Σταθμού: Βρεφονηπιακός Σταθμός
Τμήματα Σταθμού: 2 βρεφικά και 2 νηπιακά
Μέγιστος Αριθμός Νηπίων: 40
Μέγιστος Αριθμός Βρεφών: 27
Ωράριο Λειτουργίας: 07: 00 - 16: 00


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png