Στους 38°C έφτασε η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα στην Αίγινα. Μικρή υποχώρηση τις επόμενες ημέρες.

dsc_0068-zesti.jpg

Σε υψηλά επίπεδα κινήθηκε και σήμερα η θερμοκρασία στην Αίγινα, καθώς η μέγιστη έφτασε στους 38°C κατά τη διάρκεια του μεσημεριού, σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμού του ΕΑΑ που βρίσκεται εγκαταστημένος στο ΓΕΛ. Η μέγιστη θερμοκρασία στο νησί, μπορεί να μην έφτασε τους 40°C του προηγούμενου Σαββάτου, ωστόσο η ζέστη ήταν έντονη από νωρίς το πρωί. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ήδη από τις 9 το πρωί και μετά, η θερμοκρασία είχε "σκαρφαλώσει" πάνω από τους 31-32 °C και στην συνέχεια ανέβηκε μέχρι τους 38°C τις μεσημεριανές ώρες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η θερμοκρασία υποχώρησε 2 βαθμούς νωρίς το απόγευμα, αλλά ανέβηκε και πάλι στους 36°C στις 18:00, παρατείνοντας τη διάρκεια των πολύ υψηλών θερμοκρασιών. Για σήμερα το βράδυ δίνεται πρόσκαιρη ενίσχυση των ανέμων, που θα φτάσουν τα 5 μποφόρ από βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Για αύριο Παρασκευή 2 Ιουλίου, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία από τον κόμβο του Meteo του ΕΑΑ, η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 39°C το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 4 μποφόρ από βορειοδυτικές διευθύνσεις , ενώ και πάλι τις απογευματινές και βραδυνές ώρες οι άνεμοι θα ενισχυθούν φτάνοντας τα 5 μποφόρ.

Τέλος, για το Σάββατο στην Αίγινα προβλέπεται περετέρω πτώση της θερμοκρασίας, ως προς τις μέγιστες τιμές της, που θα φτάσει τις θερμές ώρες της ημέρας τους 35-36 °C. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις το πρωί έως τέσσερα μποφόρ, ενώ από το απόγευμα και μετά θα στραφούν σε νότιους και θα εξασθενήσουν, σύμφωνα πάντα με το ΕΑΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png