Ο ναός της Αφαίας ανάμεσα στους αρχαιολογικούς χώρους, που θα φωτογραφηθούν ολυμπιονίκες για την έκδοση λευκώματος.

dsc_0147-naos-afaias-aegina.jpg
 
Ο ναός της Αφαίας στην Αίγινα, θα είναι ένας από τους δεκαπέντε αρχαιολογικούς χώρους, που βρίσκονται στην Περιφέρεια Αττικής, στους οποίους θα φωτογραφηθούν δεκαπέντε Έλληνες Oλυμπιονίκες, για τις ανάγκες της έκδοσης Τρίγλωσσου Λευκώματος για την Ολυμπιάδα 2021, που θα σταλεί στους επίσημους παράγοντες και τα τουριστικά γραφεία του Τόκιο. Τίτλος της έκδοσης θα είναι: "Η Αττική Γη Χαιρετίζει τον Ολυμπισμό".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το λεύκωμα για την Ολυμπιάδα 2021, θα εκδοθεί σε τρεις γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά και θα σταλεί στους επίσημους παράγοντες και τα τουριστικά γραφεία του Τόκιο. Σύμφωνα με την εισήγηση στην  τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής: "Θα προβάλει τους αρχαιολογικούς μας χώρους, την πολιτιστική μας κληρονομιά, θα ενισχύσει την Τουριστική παρουσία μας δυναμικά και θα προβάλλει τα πρόσφατα επιτεύγματα των Ολυμπιονικών μας, τονίζοντας την προσφορά της Ελλάδος ως γενέτειρα, του Ολυμπιακού Πνεύματος και του θεσμού των Ολυμπιακών αγώνων".
 
Εκτός από τον ναό της Αφαίας στην Αίγινα, θα φωτογραφηθούν χώροι όπως το Ερέχθειο, ο Ναός του Ποσειδώνα (Σούνιο), το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, οι Στύλοι του Ολυμπίου Διός, ο αρχαιολογικός χώρος Ελευσίνας και άλλοι.

Ανάμεσα στους ολυμπιονίκες που θα φωτογραφηθούν θα είναι ο Γιάννης Μελισσανίδης - Ολυμπιονίκης Ενόργανης Γυμναστικής, η Σοφία Μπεκατώρου - Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας, η Εύα Χριστοδούλου - Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής, ο Γιάννης Κωστάκης - Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης, Αντιγόνη Ρουμπέση - Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης και άλλοι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png