Το γυμναστήριο ΝΑΜΑ κόβει την πίτα του.


Στη ζεστή και φιλόξενη αίθουσα του cafe bar Εν Αιγίνη Upstairs, φίλοι και μέλη του γυμναστηρίου ΝΑΜΑ συγκεντρώθηκαν χθες, λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. H γυμνάστρια και ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου NAMA κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά. Η καλή μουσική και η ζεστή ατμόσφαιρα ήταν μία ακόμη ευκαιρία για χαλάρωση, ανταλλαγή ευχών για την καινούργια χρονιά και φυσικά συζήτηση για τα θέματα της καθημερινότητας ανάμεσα σε φίλους που τους συνδέει κάτι κοινό: η αγάπη για την καλή φυσική κατάσταση, τη γυμναστική, αλλά και την συμμετοχή σε κοινωνικές δράσεις, αφού το γυμναστήριο ΝΑΜΑ και τα μέλη του έχουν επανειλημμένα προσφέρει τις υπηρεσίες τους σε αυτές.


Η κυρία Ρεκλείτη συζήτησε με όλους και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει λέγοντας ανάμεσα σε όλα ότι: Η γυμναστική δεν γίνεται μόνο μέσα στα γυμναστήρια, αλλά και έξω από αυτά στη φύση. Αυτός είναι και  ο λόγος που ιδρύθηκε ο Πεζοπορικός και Ορειβατικός Σύλλογος, που δίνει σε όλους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις πραγματικές ομορφιές της φύσης στην Αίγινα και όχι μόνο γυμνάζοντας νου και σώμα, με πεζοπορία και εξερευνητική διάθεση σε όμορφα σημεία του νησιού, αλλά και σε άλλα όμορφα μέρη της χώρας μας.



Οι προβολές φωτογραφιών από τις διάφορες δραστηριότητες του γυμναστηρίου κέρδισαν τις εντυπώσεις, διεγείροντας ευχάριστες αναμνήσεις, ενώ οι σπιτικές πρωτοχρονιάτικες πίτες τιμήθηκαν από όλους δεόντως! Τυχερός της βραδιάς ο επιχειρηματίας και μουσικός παραγωγός του Aegina Portal Web Radio Δημήτρης Κάππος, που κέρδισε το πρωτοχρονιάτικο φλουρί, σημάδι καλοτυχίας για τη νέα χρονιά. Την εκδήλωση, εκτός από τους φίλους του γυμναστηρίου που γέμισαν με την παρουσία του το Εν Αιγίνη Upstairs, τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Γιώργος Τσατήρης.

Οι καλεσμένοι δεν έφυγαν μόνο με την ευχαρίστηση που προσφέρει η φιλική συντροφιά, αλλά και με ένα αναμνηστικό δώρο, ένα πρακτικό σακίδιο, που θα τους συντροφεύει στις δραστηριότητες του γυμναστηρίου. Και του χρόνου!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png