Πηγή Spa: Το απόλυτο καταφύγιο ευεξίας & αναζωογόνησης στο LaLiBay Resort & Spa.

LaLiBay-Resort-Spa-Aegina-00.jpg

Το LaLiBay Resort & Spa υπόσχεται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καθώς οι επισκέπτες θα απολαύσουν όλες τις ανέσεις ενός πολυτελούς θερέτρου δίνοντας έμφαση στη χαλάρωση και την ηρεμία.

Το Πηγή Spa είναι το απόλυτο καταφύγιο ευεξίας, κυριολεκτικά μέσα στη φύση, που προσφέρει ποικίλες θεραπείες σώματος και προσώπου, υδροθεραπείες και μασάζ, όχι μόνο στους ενοίκους του ξενοδοχείου αλλά και σε εξωτερικούς επισκέπτες, κατόπιν πρότερης συνεννόησης και ραντεβού.

LaLiBay-Resort-Spa-Aegina-01.jpg

Οι εξειδικευμένοι θεραπευτές εστιάζουν στην ολική αναζωογόνηση, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρακτικές και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.
Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μασάζ με αρωματικά κεριά, θεραπευτικό μασάζ, αλλά και ρεφλεξολογικές θεραπείες, ζητώντας από το προσωπικό να τους καθοδηγήσει ώστε να βρουν την υπηρεσία που πραγματικά χρειάζονται.

Οι εγκαταστάσεις του LaLiBay Resort & Spa περιλαμβάνουν πισίνα Spa, ειδικό υδρομασάζ και πολλές άλλες επιλογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ομαδικά είτε ατομικά.

Οι θεραπείες προσώπου & σώματος βασίζονται στη χρήση φυσικών, αγνών προϊόντων. Από ηλιακά εγκαύματα έως συμπτώματα ακμής, από κακή κυκλοφορία του αίματος έως δερματικά προβλήματα, η μεγάλη ποικιλία θεραπειών θα ικανοποιήσει σίγουρα ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Στοχεύοντας στην ολική αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος, το Πηγή Spa αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα καταφύγιο ευεξίας, με υπηρεσίες περιποίησης υψηλής ποιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις:
Τηλ.: 22970 61146
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: https://www.lalibay.gr/


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png