Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κυψέλη, για την εκτέλεση εργασιών του υποθαλάσσιου αγωγού. Ισχύουν από 19 έως 24 Ιουλίου.

kikloforiakes-rithmiseis.jpg

Λόγω εργασιών για το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού, που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα, θα τεθούν σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κυψέλη, που θα ισχύουν από 19 έως 24 Ιουλίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ήρθαν ως θέμα σε σημερινή, δια περιφοράς, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:
Μονοδρόμηση των οδών Χρυσολεοντίσσης και Γ. & Ε. Καλαμάκη στην Κοινότητα Κυψέλης από την Δευτέρα 19/7/2021 και ώρα 06:00 π.μ. έως το Σάββατο 24/07/2021 και ώρα 21:00 στο πλαίσιο της εκτέλεσης εργασιών του έργου: "Κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της νήσου Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ".
Η κυκλοφορία θα διενεργείται από παράδρομους:

- Το ρεύμα ανόδου της οδού Κανάρη προς την οδό Καλαμάκη θα πραγματοποιείται μέσω του πλησιέστερου παράδρομου.
- Το ρεύμα καθόδου από την οδό Καλαμάκη προς την οδό Κανάρη θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Γεωρ. Μούρτζη – Ελ. Βενιζέλου.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν προσωρινό χαρακτήρα
. Για την εκτέλεση των εργασιών θα ληφθούν όλα τα απαιτούμενα σχετικά μέτρα οδικής ασφάλειας (πινακίδες, πλαστικά στηθαία new jersey, πλέγμα οριοθέτησης έργων). Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών θα γίνει αποκατάσταση της κυκλοφορίας και αφαίρεση των ρυθμιστικών πινακίδων κυκλοφορίας, οι οποίες θα έχουν τοποθετηθεί για την αποφυγή κινδύνου πεζών και οχημάτων και την ενημέρωση του κοινού.