Ονομασία ανωνύμων οδών στην Κοινότητα Κυψέλης. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

DSC_0012-kipseli.JPG

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουνίου 2021 εγκρίθηκε η ονοματοδοσία των ακόλουθων ανώνυμων οδών στα όρια της Κοινότητας Κυψέλης:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.• Την ονοματοδοσία παρόδου της οδού Παπαφλέσσα στο Παρατηρητήριο Κυψέλης, η οποία δεν έχει άλλο όνομα αναγνώρισης μέχρι σήμερα και περιβάλλεται από τις οδούς Αγ. Διονυσίου και Καραϊσκάκη, σε οδό Μάνης.
• Την ονοματοδοσία παρόδου της οδού Καβουρόπετρας, η οποία δεν έχει άλλο όνομα αναγνώρισης μέχρι σήμερα και βρίσκεται στην αριστερά πλευρά του σιδηρουργείου
του Γρ. Χρυσοχόου (κατεύθυνση από Κυψέλη προς Καβουρόπετρα), σε οδό Ερατούς.
• Την ονοματοδοσία παρόδου της οδού Πινδάρου της Κοινότητας Κυψέλης, κατεβαίνοντας από Άγιο Νικόλαο προς Σουβλάκια, η οποία δεν έχει άλλο όνομα αναγνώρισης μέχρι σήμερα, σε οδό Ελπίδας.
• Την ονοματοδοσία του πρώτου δρόμου δεξιά μετά την οδό Χλόης, στον παραλιακό δρόμο Αίγινας – Σουβάλας, ο οποίος δεν έχει άλλο όνομα αναγνώρισης μέχρι σήμερα, σε οδό Μαυρομάτη.
• Την ονοματοδοσία παρόδου της οδού Μουτσάτσου, περίπου στον αριθμό 45, η οποία δεν έχει άλλο όνομα αναγνώρισης μέχρι σήμερα και είναι αδιέξοδος, σε οδό Κορίνας.
• Την ονοματοδοσία παρόδου της οδού Χρυσολεοντίσσης, στο Λεόντι, η οποία δεν έχει άλλο όνομα αναγνώρισης μέχρι σήμερα και είναι αδιέξοδος, σε οδό Λορέντζου Αθαν.
• Την ονοματοδοσία παρόδου της οδού Σακελλίων της Κοινότητας Κυψέλης, προς την Εκκλησία Αγίου Γεωργίου, η οποία δεν έχει άλλο όνομα αναγνώρισης μέχρι σήμερα και είναι αδιέξοδος, σε οδό Αγίου Γεωργίου.

Μειοψήφησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεούσης Νεκτάριος, ο οποίος ψήφισε αρνητικά στην πρόταση έγκρισης του θέματος. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γαλάνης Γρηγόριος ψήφισε "παρών". Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κουκούλης Παναγιώτης και Λογοθέτης Εμμανουήλ απείχαν της ψηφοφορίας. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Πτερούδης Νικόλαος διαπιστώθηκε προσωρινά απών κατά την ψηφοφορία του θέματος.