Ονομασία ανωνύμων οδών στην Κοινότητα Κυψέλης. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

DSC_0012-kipseli.JPG

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουνίου 2021 εγκρίθηκε η ονοματοδοσία των ακόλουθων ανώνυμων οδών στα όρια της Κοινότητας Κυψέλης:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



• Την ονοματοδοσία παρόδου της οδού Παπαφλέσσα στο Παρατηρητήριο Κυψέλης, η οποία δεν έχει άλλο όνομα αναγνώρισης μέχρι σήμερα και περιβάλλεται από τις οδούς Αγ. Διονυσίου και Καραϊσκάκη, σε οδό Μάνης.
• Την ονοματοδοσία παρόδου της οδού Καβουρόπετρας, η οποία δεν έχει άλλο όνομα αναγνώρισης μέχρι σήμερα και βρίσκεται στην αριστερά πλευρά του σιδηρουργείου
του Γρ. Χρυσοχόου (κατεύθυνση από Κυψέλη προς Καβουρόπετρα), σε οδό Ερατούς.
• Την ονοματοδοσία παρόδου της οδού Πινδάρου της Κοινότητας Κυψέλης, κατεβαίνοντας από Άγιο Νικόλαο προς Σουβλάκια, η οποία δεν έχει άλλο όνομα αναγνώρισης μέχρι σήμερα, σε οδό Ελπίδας.
• Την ονοματοδοσία του πρώτου δρόμου δεξιά μετά την οδό Χλόης, στον παραλιακό δρόμο Αίγινας – Σουβάλας, ο οποίος δεν έχει άλλο όνομα αναγνώρισης μέχρι σήμερα, σε οδό Μαυρομάτη.
• Την ονοματοδοσία παρόδου της οδού Μουτσάτσου, περίπου στον αριθμό 45, η οποία δεν έχει άλλο όνομα αναγνώρισης μέχρι σήμερα και είναι αδιέξοδος, σε οδό Κορίνας.
• Την ονοματοδοσία παρόδου της οδού Χρυσολεοντίσσης, στο Λεόντι, η οποία δεν έχει άλλο όνομα αναγνώρισης μέχρι σήμερα και είναι αδιέξοδος, σε οδό Λορέντζου Αθαν.
• Την ονοματοδοσία παρόδου της οδού Σακελλίων της Κοινότητας Κυψέλης, προς την Εκκλησία Αγίου Γεωργίου, η οποία δεν έχει άλλο όνομα αναγνώρισης μέχρι σήμερα και είναι αδιέξοδος, σε οδό Αγίου Γεωργίου.

Μειοψήφησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεούσης Νεκτάριος, ο οποίος ψήφισε αρνητικά στην πρόταση έγκρισης του θέματος. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γαλάνης Γρηγόριος ψήφισε "παρών". Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κουκούλης Παναγιώτης και Λογοθέτης Εμμανουήλ απείχαν της ψηφοφορίας. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Πτερούδης Νικόλαος διαπιστώθηκε προσωρινά απών κατά την ψηφοφορία του θέματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png