Καθαρίστηκε το πάρκο της "Παναγίτσας" με το καινούργιο πλυστικό μηχάνημα, που προμηθεύτηκε ο Δήμος Αίγινας. Θα ακολουθήσουν και άλλες πλατείες και μικροί δρόμοι.

plistiko-panagitsa-3.jpg

Εμφανής είναι η αποτελεσματικότητα στην καθαριότητα του πάρκου της "Παναγίτσας", μετά τον καθαρισμό που έγινε σήμερα το πρωί, με το νέο πλυστικό μηχάνημα μεγάλου κυβισμού, που προμηθεύτηκε ο Δήμος της Αίγινας. Επίσης, αλλάχθηκαν τα παγκάκια με τα καινούργια που προμηθεύτηκε ο Δήμος.

Ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης που επέβλεπε τις εργασίες, είπε ότι ο καθαρισμός θα συνεχιστεί και σε άλλες πλατείες και στενά, προκειμένου να είναι πιο καθαρά, ώστε όσοι τα χρησιμοποιούν να τα απολαμβάνουν. Ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στο Δήμο Αίγινας στην καθαριότητα, στην οδοποιία και στην ύδρευση, καθώς εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες ώστε να διατηρούν την Αίγινα καθαρή και ευπρεπισμένη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png