Ο Σύλλογος γυναικών Αφαία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του


Την Κυριακή το απόγευμα σε μία πολύ φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, που διακρινόταν εύκολα ο θετικός παλμός που μόνο οι γυναικείες συντροφιές μπορούν να δημιουργήσουν, ο Σύλλογος Γυναικών "Αφαία" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στον όμορφο χώρο του εστιατορίου Ιππόκαμπος στην πόλη της Αίγινας. Η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Βάντα Βάρτζελη καλωσόριζε τους φίλους και τα μέλη του. Τα χαμόγελα και οι ευχές για την καινούργια χρονιά δημιούργησαν γρήγορα ένα ευδιάθετο κλίμα, που απόλαυσαν όλοι συντροφιά με έναν ζεστό καφέ.


Με την ευκαιρία της συγκέντρωσης, η πρόεδρος κυρία Βάντα Βάρτζελη παρουσίασε τους στόχους του Συλλόγου, ενώ μιλώντας στο Aegina Portal είπε τα ακόλουθα: "Είμαστε ένας νέος σύλλογος και μας αρέσουν τα πολιτιστικά δρώμενα στην Αίγινα, αλλά όχι μόνο. Συμμετέχουμε σε όλα τα κοινά. Συμμετείχαμε στο Φεστιβάλ Φιστικιού και θα συμμετέχουμε και φέτος. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους μας και να είμαστε καλά να φροντίζουμε για αυτό το όμορφο νησί που ζούμε". Επίσης η κυρία Βάρτζελη κάλεσε τα μέλη του συλλόγου να προσθέσουν τις δικές τους ιδέες για τις δράσεις αυτής της χρονιάς.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, ενώ λίγο αργότερα έγινε μια παρουσίαση slides και ομιλία από τον καθηγητή χημείας κύριο Παναγιώτη Βάρτζελη με θέματα τη βιοσυσσώρευση, τα βιολογικά προϊόντα, της βιολογικές καλλιέργειες, τη ρύπανση του εδάφους και του νερού, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, αλλά και για το περιβαλλοντικό πρόβλημα του ευτροφισμού που παρουσιάζεται στις λίμνες.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png