Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η μουσική σκυταλοδρομία στις τρεις πρωτεύουσες της Ελλάδας ξεκινά από την Αίγινα!

DSC_0009-mixalis-xatzigiannis.JPG

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη μεγάλη συναυλία με τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που θα γίνει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Η συναυλία θα δοθεί στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας: "Τρεις ιστορικές πόλεις εορτάζουν τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας".

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλώντας στο Aegina Portal δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του γι' αυτό το μεγάλο μουσικό γεγονός, μία μουσική σκυταλοδρομία, στην οποία εκτός από την Αίγινα, συμμετέχουν ο Δήμος Ναυπλίου με τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Δήμος Αθηνών με τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

Οι τρεις πρωτεύουσες που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην ίδρυση του νεοελληνικού κράτους.

"Οι τρεις ιστορικές πόλεις που διετέλεσαν διαδοχικά, πρωτεύουσες της Ελλάδας: η Αίγινα, το Ναύπλιο και η Αθήνα και διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους, γιορτάζουν μαζί τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, ανεξαρτησία και παλιγγενεσία του Έθνους" είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Μία μουσική τριλογία ξεκινά από την Αίγινα.

"Μια μουσική τριλογία, μία μουσική σκυταλοδρομία θα έλεγα, αρχίζοντας από εδώ στην Αίγινα, στην πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους, εδώ που αφίχθη, ορκίστηκε και εγκαταστάθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας, ξεκινά το μουσικό ταξίδι μαζί με την αγαπημένη μας Δήμητρα Γαλάνη" είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και συμπλήρωσε: "Θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, στο Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Δημήτρη Κωστούρο και στο Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της "Επιτροπής '21" του Δήμου Αίγινας κ. Μανώλη Κοττάκη, για την πολύτιμη και καταλυτική του συμβολή. Σας περιμένουμε λοιπόν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, απόψε στις 9, να περάσουμε μία όμορφη μουσική βραδιά!".

Η μουσική συναυλία θα γίνει σήμερα Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 8 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η χρήση μάσκας για την παρακολούθηση της συναυλίας θεωρείται απαραίτητη.

Ευχαριστούμε πολύ το LaliBay Resort & Spa στο χώρο του οποίου έγινε η συνέντευξη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png