Ακυβερνησία θαλαμηγού με 11 επιβαίνοντες βορειοανατολικά του Τούρλου.

enimerosi-limenarxeio-aeginas-23.jpg

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αίγινας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για ακυβερνησία του Θ/Γ σκάφους ''LEGEND'' Ν.Σ.150, λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά Άκρα Τούρλου, με έντεκα επιβαίνοντες.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Για την ανωτέρω περιοχή απέπλευσε το Ε/Γ – Τ/Ρ “ΓΙΩΡΓΗΣ ΙΙ” Ν.Π.9356 όπου διαπιστώθηκε ότι οι επτά επιβαίνοντες είχαν μετεπιβιβαστεί σε ιδιωτικό σκάφος και μεταφέρθηκαν στον λιμένα Πειραιά, ενώ οι υπόλοιποι παρέμειναν επί του Θ/Γ σκάφους, καλά στην υγεία τους. Στη συνέχεια, το ''LEGEND'' ρυμουλκήθηκε από το “ΓΙΩΡΓΗΣ ΙΙ” στο αγκυροβόλιο του λιμένα Αίγινας, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''LEGEND'', μέχρι την προσκόμιση βεβαίωσης αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Με πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png