Αφιερωμένη στους 361 Αιγινήτες Αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης, η συναυλία με τη Δήμητρα Γαλάνη και το Μιχάλη Χατζηγιάννη.

DSC_0108-sinavlia-gipedo.JPG

Στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η συναυλία με τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, στο πλαίσιο της κοινής δράσης "Τρεις Πόλεις για την Ελλάδα", για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, στην οποία συμμετέχουν η Αίγινα, το Ναύπλιο και η Αθήνα. Την παρουσίαση της συναυλίας έκανε ο πρόεδρος της "Επιτροπής Αίγινα 2021",  δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης.

Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στους 361 Αιγινήτες Αγωνιστές της Επανάστασης του 1821. Ειδικά, τιμήθηκαν ο Κυριάκος Μούρτζης και ο Γεώργιος Καρύδης Τζελεντής. Τις απονομές τιμής ένεκεν, για τον αγωνιστή Κυριάκο Μούρτζη, έκανε στην κυρία Κατερίνα Στεργιοπούλου η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη και για τον αγωνιστή Γιώργο Καρύδη Τσελεντή, ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς στο κ. Γιώργο Καρύδη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png