Δημοσιεύθηκε σε ορθή επανάληψη, η απόφαση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, η οποία εξαιρεί τα ιππήλατα από την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

ipilata-rithmiseis.jpg

Δημοσιεύθηκε σε ορθή επανάληψη, η απόφαση 6/2021 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, για τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλία της Αίγινας, για τις αυξημένες περιόδους κίνησης που ισχύουν από 9/6/2021 μέχρι 30/9/2021, στην οποία εξαιρούνται από την απαγόρευση κυκλοφορίας τα ιππήλατα. Πιο συγκεκριμένα η απόφαση της συγκεκριμένης παραγράφου αναφέρει τα πλέον τα ακόλουθα: 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



"Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων με εξαίρεση τα ιππήλατα οχήματα τα οποία υποχρεούνται να κινούνται με ταχύτητα πεζού, να μην κρούουν άσκοπα τις ηχητικές ειδοποιήσεις (κώδωνες) και να ακολουθούν τους κανόνες ιππήλατων οχημάτων και τους κανονισμούς του Κ.Ο.Κ., από 21:00 έως 00:30 καθημερινά, εκτός της Κυριακής που θα είναι από 22.00 έως 00.30, στην παραλιακή Λ. Δημοκρατίας από τα εκδοτήρια μέχρι τον Ι.Ν. Παναγίτσας καθώς και όλων των κάθετων οδών με κατεύθυνση προς αυτήν την οδό (οδός Ιουλίας Κάτσα, Λ. Λαδά και Αιακού), όπως επίσης και της οδού Πηλέως από Θωμαΐδου ως την Σπ. Ρόδη μόνο για το εορταστικό τριήμερο του Αγ. Πνεύματος και την θερινή περίοδο από 18 Ιουνίου έως 20 Σεπτεμβρίου και πεζοδρόμηση της οδού Π. Αιγινήτου καθημερινά από 21.00 έως 00.30 και την Κυριακή όλο το 24ωρο".