Στους 37°C έφτασε σήμερα η μέγιστη θερμοκρασία στη Αίγινα. Σε συνθήκες καύσωνα τις επόμενες ημέρες το νησί.

ypsiles-themokrasies2.jpg

Στους 37 °C έφτασε σήμερα η μέγιστη θερμοκρασία στη Αίγινα, ενώ από αύριο Πέμπτη 29 Ιουλίου, σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του κόμβου του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, προβλέπεται περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας, που σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία δεν αποκλείεται τις θερμές ώρες της ημέρας να φτάσει τους 39°C - 41°C.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η περίοδος που ακολουθεί από την Παρασκευή, μέχρι και την Δευτέρα, φαίνεται ότι θα είναι ιδιαίτερα θερμή για την Αίγινα, με θερμοκρασίες που θα κινηθούν κοντά στους 40°C - 43°C, ενώ στις προγνώσεις του Meteo για την Δευτέρα η μέγιστη φτάνει τους 46°C! (ενημέρωση προγνώσεων: 21:35 28/07). Ανεξάρτητα από το αν θα βιώσουμε ή όχι τέτοιες θερμοκρασίες, φαίνεται ότι το νησί θα παραμείνει για αρκετές ημέρες σε συνθήκες καύσωνα.

Σημειώνεται ότι για τον μήνα Ιούλιο 2021 η θερμοκρασία στην Αίγινα με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία από τον Μετεωρολογικό Σταθμό του ΓΕΛ Αίγινας, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, έμεινε σταθερά πάνω από τους 32 °C, ενώ δύο ημέρες καταγράφηκε μέγιστη θερμοκρασία στους 38°C. Η μέση τιμή των μέγιστων θερμοκρασιών των 28 πρώτων ημερών του Ιουλίου στην Αίγινα είναι 33,7°C, ενώ ο Ιούλιος 2020 στο σύνολο του μήνα 33.2°C.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png