Η Κ.Ο. Αίγινας του ΚΚΕ κόβει την πίτα της.


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ Αίγινας, την Κυριακή το απόγευμα στο εστιατόριο "Στρατηγός" στο Φάρο. Τα μέλη της Κομματικής Οργάνωσης καλωσόρισε ο γραμματέας της κύριος Στέλιος Κοττάκης, που ευχήθηκε σε όλους για την καλή χρονιά. Ο κύριος Κοττάκης έκανε μία σύντομη αναφορά στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί από την οικονομική κρίση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "κρίση έχουν οι καπιταλιστές, με την έννοια ότι δεν βγάζουν όσα θέλουν και στύβουν περισσότερο τον κόσμο. Και μια και κόβουμε την πίτα πρέπει να κάνω και έναν παραλληλισμό. Εδώ θα μοιραστούμε ίσια κομμάτια και θα πάρει ο καθένας αυτό που το αναλογεί, στον καπιταλισμό όμως δεν συμβαίνει αυτό. Δουλεύει ο λαός, φτιάχνει την πίτα και παίρνει το μικρότερο κομμάτι, για να μην πούμε τα ψίχουλα. Οι τράπεζες υπερκέρδη, οι βιομηχανίες υπερκέρδη, για πια κρίση μιλάμε; Μιλάμε βεβαίως για την κρίση του λαού, για το λαϊκό εισόδημα".

Πριν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το λόγο πήρε ο κύριος Κώστας Τζατζάνης από το γραφείο της Κεντρικής Οργάνωσης του Πειραιά. Μετά το πέρα της ομιλίας του κυρίου Τζατζάνη ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και φυσικά οι καθιερωμένες ευχές, ενώ δόθηκε η ευκαιρία για συζήτηση με τη συνοδεία των κερασμάτων που υπήρχαν στα τραπέζια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png