Θλίψη για την απώλεια της Μαρίας Κουνάδη - Στενάκη.

maria-kounadi.jpg

Έναν άνθρωπο με ανιδιοτελή προσφορά στην τοπική κοινωνία έχασε η Αίγινα. Η είδηση της απώλειας της εκπαιδευτικού Μαρίας Κουνάδη - Στενάκη, έφερε θλίψη σε όσους την γνώρισαν ή απλά είχαν την ευκαιρία να εκτιμήσουν το έργο της ως ανθρώπου, που προσέφερε με σύνθεση και ουσία.

Αυτό το έργο, είναι εμφανέστατο στο πλαίσιο της οικογένειάς της, του συζύγου και των παιδιών της που θαυμάζουμε, της εργασίας της ως νηπιαγωγού, αλλά της συμμετοχής της σε ένα μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων, με υλικό που παρείχε απλόχερα μετά από έρευνα και αναζήτηση.
Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων της Ιεραποστολής της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κορέας, ξεχωρίζουν ο εισηγήσεις της για τον γέροντα Ιερώνυμο, τη ζωή και το έργο του στην Αίγινα, τον Αύγουστο του 2013, η εισήγησή της με θέμα τη ζωή και τη δράση του π. Σεραφείμ Ρόουζ στον Άγιο Νικόλαο τον Μάρτιο του 2011, η γνωριμία με τα Κορεάτικα παραμύθια στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης το Μάιο του 2011, η παρουσίαση των σκοπών και των δράσεων της Ιεραποστολής της Κορέας, τον Αυγούστου του 2013 στον Μαραθώνα.

Τον Δεκέμβριο του 2012 είχε λάβει μέρος στην εκδήλωση "4 ιστορίες για τα Χριστούγεννα", που αφορούσαν παρουσίαση βιβλίων του συγγραφέα Γιώργου Μπήτρου στο Λαογραφικό Μουσείο, είχε παρουσιάσει εκδηλώσεις στο Σύλλογο των Αγίων Ασωμάτων κτλ.

Επίσης, είχε επιμεληθεί την έκδοση "Τετράδιον Γλυκών" έκδοση του 2009 της Αικατερίνης Γελαδάκη, με γλυκές συνταγές από την Αίγινα.

Τέλος, ιδιαίτερα σημαντική ήταν η προσφορά της στην υλοποίηση των σεμιναρίων Γονεϊκής Επιμόρφωσης της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png