Συνεχίστηκαν και σήμερα οι συνθήκες καύσωνα στην Αίγινα. Στους 41°C η μέγιστη θερμοκρασία.

kairos02-08.jpg

Με σημείο αναφοράς τις σημαντικές πληροφορίες που καταγράφει ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο ΓΕΛ Αίγινας, η θερμοκρασία σήμερα στο νησί κινήθηκε και πάλι για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα πάνω από τους 40°C.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Πιο συγκεκριμένα, ο σταθμός κατέγραψε ήδη από τις 13:30 το μεσημέρι 40°C στην Αίγινα. Η θερμοκρασία που καταγράφηκε στις 15:30 το μεσημέρι ήταν υψηλότερη και έφτασε στους 41°C. Μετά από μία μικρή υποχώρηση στους 40°C, στις 17:10 το απόγευμα η μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε και πάλι στους 41°C. Από τις 17:30 υποχώρησε σταδιακά στους 39°C με την ζέστη όμως στο νησί να είναι αφόρητη.

Σημειώνεται, ότι υψηλότερη ήταν σήμερα και η χαμηλή θερμοκρασία, που έφτασε στους 28.4°C στις 3:50 το πρωί, ενώ χθες ήταν 26.8°C χθες στις 7:00 το πρωί.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, που παρουσιάζει ο κόμβος του Meteo στην τελευταία ενημέρωση προγνώσεων σήμερα 21:37 το βράδυ, οι μέγιστες θερμοκρασίες μέχρι και την Πέμπτη 5 Αυγούστου θα φτάσουν στο νησί στους 44°C - 45°C.

Η πηγή των απεικονίσεων είναι ο κόμβος του Meteo. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν σε αυτό. Η δημοσίευσή των απεικονίσεων γίνεται για ενημερωτικούς λόγους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png