Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα η βουλευτής του ΚΚΕ κ. Διαμάντω Μανωλάκου. Συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά.

DSC_0001-manolakou.JPG

Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα η κ. Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής στη Β΄ Πειραιά. Το πρόγραμμα της περιοδείας της περιελάμβανε επίσκεψη στον αγωγό νερού στο Λεόντι, το Κέντρο Υγείας, το Δημαρχείο Αίγινας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο και σύσκεψη που που διοργανώνει η ΚΟΒ Αίγινας του ΚΚΕ, στο γήπεδο μπάσκετ Αίγινας.

Κατά την επίσκεψή της στο δημαρχείο συνομίλησε με τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, για θέματα όπως το νερό, η υγεία, η στελέχωση του Κέντρου Υγείας, τοπικές συγκοινωνίες και άλλα. Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ηλίας και μέλη της Κομματικής Οργάνωσης Αίγινας του ΚΚΕ. Στη συνάντηση συμμετείχε ο κ. Στέλιος Θεριανός.

Η βουλευτής κ. Διαμάντω Μανωλάκου δήλωσε στο Aegina Portal τα ακόλουθα:

Η επίσκεψη του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας σήμερα στην Αίγινα και με τον καύσωνα, που δεν μας φοβίζει, έχει στόχο να αναδείξει τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και τη διεκδίκηση για τη λύση τους πάντα με στόχο την κάλυψη των λαϊκών αναγκών. Συνεπώς και η συζήτηση με το δήμαρχο για την επάρκεια ποιοτικού, καλού, επαρκούς και σε χαμηλή τιμή νερού, ήταν ένα από τα κύρια ζητήματα.

Όπως και το θέμα της υγείας, δηλαδή της στελέχωσης του Κέντρου Υγείας με όλες τις ειδικότητες και κυρίως του παιδιάτρου για να μην αναγκάζεται ο κάθε δημότης να μετακινείται προς τον Πειραιά ή την Αθήνα. Και βέβαια δεν μείναμε μόνο σε αυτά, αλλά και για τις τοπικές συγκοινωνίες συζητήσαμε και για τα δρομολόγια, που πρέπει να αυξηθούν, αλλά και για ανάγκες των δημοτών.

Αυτό που εμείς ξέρουμε καλά, είναι ότι η τοπική διοίκηση αναλαμβάνει πολλές ευθύνες, αλλά με πολύ λίγους πόρους. Γιατί; για να μπορούνε να αναπτύσσονται οι επιχειρηματικοί όμιλοι. Γιατί όταν δεν έχεις προσωπικό, όταν δεν έχεις πόρους να λειτουργήσεις πραγματικά υπηρεσίες υπέρ του λαού, τότε προσανατολίζονται προς τους επιχειρηματικούς ομίλους για να κατέβουν τα κέρδη, όμως μία τέτοια πολιτική είναι αδιέξοδη για αυτό χρειάζεται και ενίσχυση του συνδικαλιστικού κινήματος, αλλά και η ενίσχυση του ΚΚΕ, για να διεκδικεί, να φωνάζει και να αναδεικνύει προβλήματα και τις λύσεις τους”.

Ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς δήλωσε:

“Σήμερα είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε την κυρία Διαμάντω Μανωλάκου Βουλευτή της Β’ Εκλογικής Περιφέρειας Πειραιά. Επεκταθήκαμε και συζητήσαμε αρκετά θέματα και προβλήματα, που απασχολούν το νησί και τη διοίκηση του Δήμου. Υπήρξε μία εκτενής πληροφόρηση, τόσο από μας, αλλά όσο και από την πλευρά της κυρίας Μανωλάκου σε γενικότερα θέματα. Εμείς την καλωσορίζουμε και θα θέλαμε να έρχονται και πιο συχνά στο νησί μας και η κυρία Μανωλάκου και όσοι βουλευτές είναι στην Α’ Πειραιά και να συζητάμε και να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν”.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png