Στους 43°C έφτασε σήμερα η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα.

thermokrasia-aegina-03-08-2021.jpg

Στους 43°C έφτασε σήμερα το μεσημέρι η θερμοκρασία στην Αίγινα (όπως φαίνεται στην απεικόνιση από τον κόμβο του Meteo) καταγράφοντας την υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία της περιόδου. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέγραψε ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο ΓΕΛ Αίγινας, η μέγιστη θερμοκρασία στο νησί σήμερα ήταν 43.4°C στις 15:19 το μεσημέρι.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Ωστόσο, εντυπωσιακή ήταν και η χαμηλή θερμοκρασία της ημέρας η οποία ήταν  29.2°C στις 2:00 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, που παρουσιάζει ο κόμβος του Meteo στην τελευταία ενημέρωση προγνώσεων σήμερα 21:35 το βράδυ, οι μέγιστες θερμοκρασίες του επόμενου διήμερου θα κυμανθούν στους 43°C για την Τετάρτη 4, ενώ την Πέμπτη 5 Αυγούστου στους 46°C.

Η μέγιστη θεοκρασία, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, θα πέσει κάτω από τους 40 βαθμούς Κελσίου την Παρασκευή 6 Αυγούστου, με το θερμόμετρο να δείχνει τους 39°C. Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Αυγούστου, οπότε και η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα θα πέσει στους 37°C.

Η πηγή των απεικονίσεων είναι ο κόμβος του Meteo. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν σε αυτό. Η δημοσίευσή των απεικονίσεων γίνεται για ενημερωτικούς λόγους.