Στους 43°C έφτασε σήμερα η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα.

thermokrasia-aegina-03-08-2021.jpg

Στους 43°C έφτασε σήμερα το μεσημέρι η θερμοκρασία στην Αίγινα (όπως φαίνεται στην απεικόνιση από τον κόμβο του Meteo) καταγράφοντας την υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία της περιόδου. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέγραψε ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο ΓΕΛ Αίγινας, η μέγιστη θερμοκρασία στο νησί σήμερα ήταν 43.4°C στις 15:19 το μεσημέρι.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ωστόσο, εντυπωσιακή ήταν και η χαμηλή θερμοκρασία της ημέρας η οποία ήταν  29.2°C στις 2:00 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, που παρουσιάζει ο κόμβος του Meteo στην τελευταία ενημέρωση προγνώσεων σήμερα 21:35 το βράδυ, οι μέγιστες θερμοκρασίες του επόμενου διήμερου θα κυμανθούν στους 43°C για την Τετάρτη 4, ενώ την Πέμπτη 5 Αυγούστου στους 46°C.

Η μέγιστη θεοκρασία, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, θα πέσει κάτω από τους 40 βαθμούς Κελσίου την Παρασκευή 6 Αυγούστου, με το θερμόμετρο να δείχνει τους 39°C. Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Αυγούστου, οπότε και η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα θα πέσει στους 37°C.

Η πηγή των απεικονίσεων είναι ο κόμβος του Meteo. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν σε αυτό. Η δημοσίευσή των απεικονίσεων γίνεται για ενημερωτικούς λόγους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png