Στους 41°C έφτασε σήμερα η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα. Υψηλές θερμοκρασίες και αύριο Πέμπτη, μικρή υποχώρηση από την Παρασκευή.

thermokrasia-simera-4821.jpg

Κατά δύο βαθμούς χαμηλότερα, σε σχέση με χθες, κινήθηκε σήμερα Τετάρτη 4 Αυγούστου η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα, φτάνοντας στους 41°C στις 16:00 το απόγευμα. Επίσης, σε υψηλά επίπεδα κινήθηκε και η χαμηλή θερμοκρασία της ημέρας η οποία ήταν 29.2°C στις 6:27 το πρωί, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που καταγράφει ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο ΓΕΛ Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, που παρουσιάζει ο κόμβος του Meteo, στην τελευταία ενημέρωση προγνώσεων στις 21:36 σήμερα το βράδυ, για αύριο Πέμπτη 5 Αυγούστου η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα θα φτάσει στους 43°C.

Το παρήγορο είναι, ότι σύμφωνα με τα ίδια προγνωστικά στοιχεία, από την Παρασκευή 6 Αυγούστου η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα θα παρουσιάσει πτώση φτάνοντας στους 38°C. Παράλληλα, το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, αναμένονται άνεμοι έως πέντε μποφόρ, που θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Περαιτέρω πτώση αναμένεται και το Σάββατο 7 Αυγούστου με τη μέγιστη θερμοκρασία να υποχωρεί κατά έναν ακόμη βαθμό φτάνοντας στους 37°C.

Η πηγή των απεικονίσεων είναι ο κόμβος του Meteo. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν σε αυτό. Η δημοσίευσή των απεικονίσεων γίνεται για ενημερωτικούς λόγους.