Alert στα κινητά των κατοίκων της Αίγινας, για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς τις επόμενες μέρες. [upd] Το μήνυμα από το 112, στάλθηκε προς όλους, σε όλη την Επικράτεια.

alert-aegina.jpg

Alert έλαβαν σήμερα το βράδυ λίγο μετά τις 21:15 οι κάτοικοι της Αίγινας στα κινητά τους, για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς τις επόμενες ημέρες. Το μήνυμα, που ήταν στα Ελληνικά και στα Αγγλικά αναφέρει τα ακόλουθα:

"Πάρα πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς της επόμενες ημέρες. Αποφεύγουμε οποιαδήποτε εργασία μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε δάση και άλση. Αποφεύγουμε άσκοπες μετακινήσεις. Ειδοποιούμε αμέσως την Πυροσβεστική στο 199 αν εντοπίσουμε εστία πυρκαγιάς".

[upd] Σύμφωνα με την αναλυτική ενημέρωση από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, που έγινε σήμερα μετά τις 21:30, το μήνυμα στάλθηκε από το 112 στάλθηκε προς όλους, σε όλη την Επικράτεια.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png