Πρόβλημα υδροδότησης αντιμετωπίζουν κατοικίες, που βρίσκονται σε ψηλά σημεία στην κοινότητα Βαθέος. Οριακή η επάρκεια του νερού στο νησί, λέει ο κ. Αντώνης Μούρτζης.

DSC_0210-vathi.JPG

Μετά από ερώτημα υδρολήπτη, ο οποίος βρίσκεται στην κοινότητα Βαθέος και δήλωσε ότι δεν έχει νερό, το Aegina Portal επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Μούρτζη, για το ενδεχόμενο βλάβης στην περιοχή. Ο κ. Μούρτζης απάντησε ότι εάν η οικία του υδρολήπτη βρίσκεται ψηλά, είναι πιθανών, εξαιτίας της χαμηλής πίεσης, να μην έχει νερό λόγω της οριακής επάρκειας στην οποία βρίσκεται η επάρκεια του νερού στην Αίγινα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Συμπλήρωσε ότι αυτή τη στιγμή στην περιοχή δεν υπάρχει κάποια βλάβη και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο να είναι φραγμένη ή να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα η παροχή του υδρολήπτη.

Τέλος, πρόσθεσε ότι η Υπηρεσία Υδροδότησης κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα όπου υπάρχουν.

Το πρόβλημα στα ψηλά σημεία επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος κ. Ηλίας Γρυπαίος, ο οποίος είπε ότι η υδροδότηση στην περιοχή γίνεται κανονικά, εκτός από τα σπίτια που βρίσκονται σε ψηλά σημεία. Εκεί, λόγω της χαμηλής πίεσης το νερό δεν μπορεί να φτάσει. Συμπλήρωσε ότι αυτές οι κατοικίες παίρνουν νερό συνήθως τις βραδυνές ώρες, όταν πέφτει η κατανάλωση, από του υπόλοιπους υδρολήπτες της περιοχής. Ο κ. Γρυπαίος είπε ότι οι διαθέσιμες ποσότητες του νερού είναι οριακές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png