Θλίψη σκόρπισε στην Αίγινα ο θάνατος του Δημοσθένη Παπαλεονάρδου.

papaleonardos.jpg

Θλίψη σκόρπισε στην Αίγινα ο θάνατος του Δημοσθένη Παπαλεονάρδου, υποναύαρχου εν αποστρατεία του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 6 Αυγούστου σε ηλικία 57 ετών, μετά από δίμηνη νοσήλια στο Ωνάσειο. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σήμερα το πρωί στην Μητρόπολη της Αίγινας, όπου στέφανα απέστειλαν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός κ. Κώσταντίνος Κατσαφάδος και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - ΕΛ.ΑΚΤ.  κ. Θεόδωρος Κλιάρης.

Ο Δημοσθένη Παπαλεονάρδος υπηρέτησε ως Λιμενάρχης Ύδρας.

Ο Δημοσθένης Παπαλεονάρδος, υπηρέτησε ως Προξενικός Λιμενάρχης Μασσαλίας στην Γαλλία και διευθυντής Διοικήσεως του Αρχηγείου Λ.Σ. του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Αγαπούσε την Εκκλησία και την υπηρέτησε με σεβασμό και ανιδιοτέλεια.

Συμμετείχε σε ιστορικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις στην Αίγινα, ενδεικτικά αναφέρουμε το 2010 την εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης για το αντιτορπιλικό "Ύδρα", την Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Λιμενικής Αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στα δημοτικά σχολεία της Αίγινας, και με την παρουσία του στήριξε αρκετές ακόμη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png