26οι κολυμβητικοί αγώνες επίδειξης, από το γυμναστήριο "Κούρος" και τη Φωτεινή Μπήτρου στη Α' Παραλία Μαραθώνα.

p10.JPG

Η κ. Φωτεινή Μπήτρου και το γυμναστήριο "Κούρος" διοργάνωσαν για μία ακόμη χρονιά, τα ταχύρυθμα, καλοκαιρινά προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά. Ένα πρόγραμμα, που είναι πια θεσμός στο νησί και μέσα από αυτό έχουν εκπαιδευτεί 1.880 παιδιά, κατά τη διάρκεια των 26 χρόνων που πραγματοποιείται! 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τεχνικές κολύμβησης, που βοηθά τα παιδιά να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και μαθαίνουν πως να κολυμπούν σωστά και με ασφάλεια. Ελεύθερο, ύπτιο πρόσθιο και πεταλούδα, είναι οι τεχνικές που μαθαίνουν να εφαρμόζουν τα παιδιά. Συνολικά γίνονται δέκα μαθήματα και στο τελευταίο τα παιδιά παρουσιάζουν όλα αυτά που έμαθαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Η κ. Φωτεινή Μπήτρου ευχαρίστησε τους χορηγούς που την υποστηρίζουν, καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό της όλα αυτά τα χρόνια.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, στην Α' Παραλία Μαραθώνα και τα παιδιά που συμμετείχαν διασκέδασαν, παρουσιάζοντας παράλληλα τις δυνατότητες που ανέπτυξαν στη θάλασσα. Γονείς και παιδιά φωτογραφήθηκαν με τα μετάλλια και τα κύπελλα τους και ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.