Μονοδρόμηση των οδών Χρυσολεοντίσσης και Γ. & Ε. Καλαμάκη στην Κυψέλη, από την Τρίτη 10 έως την Πέμπτη 12 Αυγούστου.

DSC_0045-kikloforiakes-rithmiseis.JPG

Με απόφαση δημάρχου που δημοσιεύθηκε σήμερα το απόγευμα, θα τεθούν σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοινότητα Κυψέλης, για το διάστημα από την Τρίτη 10/08/2021 και ώρα 09.00 π.μ. έως την Πέμπτη 12/08/2021 και ώρα 09.00 π.μ. για όλο το 24ωρο. Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν εργασίες για τον υποθαλάσσιο αγωγό, για την εκτέλεση των οποίων θα μονοδρομηθούν οι οδοί Χρυσολεοντίσσης και Γ. & Ε. Καλαμάκη.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Ακολουθεί το κείμενο της απόφασης:

Ι. Τη μονοδρόμηση των οδών Χρυσολεοντίσσης και Γ. & Ε. Καλαμάκη της Κοινότητας Κυψέλης στο πλαίσιο της εκτέλεσης εργασιών του έργου με τίτλο: "Κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού
σύνδεσης της νήσου Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ" από την Τρίτη 10/08/2021 και ώρα 09.00 π.μ. έως την Πέμπτη 12/08/2021 και ώρα 09.00 π.μ. για όλο το 24ωρο. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος ενώ η κυκλοφορία θα διενεργείται από παράδρομους, ως κάτωθι:

- Το ρεύμα ανόδου της οδού Κανάρη προς την οδό Καλαμάκη θα πραγματοποιείται μέσω του πλησιέστερου παράδρομου.
- Το ρεύμα καθόδου από την οδό Καλαμάκη προς την οδό Κανάρη θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Γεωρ. Μούρτζη – Ελ. Βενιζέλου.

ΙΙ. Για την εκτέλεση των εργασιών θα ληφθούν όλα τα απαιτούμενα σχετικά μέτρα οδικής ασφάλειας (πινακίδες, πλαστικά στηθαία new jersey, πλέγμα οριοθέτησης έργων). Ενώ με μετά την
ολοκλήρωση των εργασιών θα γίνει αποκατάσταση της κυκλοφορίας και αφαίρεση των ρυθμιστικών πινακίδων κυκλοφορίας.