Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες του δικτύου Cosmote στην Αίγινα. Τα προβλήματα εντοπίζονται σε φωνητικές κλήσεις και κλήσεις δεδομένων. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Cosmote.

problimata-diktio.jpg

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες του δικτύου Cosmote στην Αίγινα. Τα προβλήματα εντοπίζονται σε φωνητικές κλήσεις και κλήσεις δεδομένων. Αρκετοί κάτοικοι του νησιού δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με κλήσεις μέσω κινητού, βλέποντας το μήνυμα: "Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι διαθέσιμο. Συνδεθείτε σε ένα ασύρματο δίκτυο για να πραγματοποιήσετε μία κλήση" ή διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην κλήση.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Σύμφωνα με τις αναφορές που υπάρχουν, τα προβλήματα στο νησί ξεκίνησαν από χθες το απόγευμα και συνεχίζονται μέχρι και σήμερα το μεσημέρι. Αναφορές για αντίστοιχο πρόβλημα και δημοσιεύματα υπάρχουν, επίσης, για την περιοχή της Αττικής.

Η ανακοίνωση της Cosmote, την οποία εξέδωσε πριν από λίγο αναφέρει τα ακόλουθα:

Η Cosmote ενημερώνει ότι χθες αργά το απόγευμα παρουσιάστηκε αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων σε πελάτες κινητής. Υλοποιήθηκε άμεσα αναδρομολόγηση, με την οποία επιλύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος. Μέρος των πελατών κινητής εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο 4G. Οι τεχνικοί μας εργάζονται για την οριστική επίλυση του θέματος. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας.