Μικτή εικόνα παρουσίασε η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στην παραλία και σε άλλα σημεία του κέντρου της Αίγινας.

diakopi-ilektrodotisis.jpg

Διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σημειώθηκε στις 20:40 σήμερα το βράδυ στην παραλία και σε άλλα σημεία του εμπορικού κέντρου της Αίγινας. Η εικόνα που δημιουργήθηκε ήταν μικτή, καθώς η διακοπή επηρέασε ένα μέρος των καταστημάτων και των κατοικιών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Είναι άγνωστο από τι προήλθε η διακοπή της ηλεκτροδότησης, η οποία διήρκεσε περίπου 20 - 30 λεπτά. Ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας, μιλώντας στο Aegina Portal είπε ότι προσπάθησε επανειλημμένως να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους ώστε να ενημερωθεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την έκταση της διακοπής σε άλλες περιοχές.

Ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης επιβεβαίωσε την εικόνα της διακοπής της ηλεκτροδότησης, λέγοντας ότι κάποια σημεία του κέντρου και της παραλίας έμειναν χωρίς ρεύμα, ενώ κάποια άλλα είχαν και ότι η διακοπή διήρκεσε για περίπου 20 λεπτά ή ίσως λίγο περισσότερο.

Το ρεπορτάζ του Aegina Portal κατέγραψε εργασίες των τεχνικών της ΔΕΗ στον σταθμό που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο του Μητροπολιτικού Ναού της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png