Διακοπή ρεύματος για μία ώρα, τα ξημερώματα στην Πέρδικα. Επί ποδός η Πυροσβεστική, μετά από αναφορές για μυρωδιά καμένου.

IMG-7629-perdika.jpg
Ρεπορτάζ: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς ρεύμα έμεινε η περιοχή της Πέρδικας μετά τις 1:30 τα ξημερώματα, η διακοπή της ηλεκτροδότησης επηρέασε το σύνολο της περιοχής. Η περιοχή της Αιγινήτισσας, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα Λίγο μετά τις 2:00 στην Πέρδικα έφτασε συνεργείο της ΔΕΗ για την αποκατάσταση της βλάβης.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το πρόβλημα ενδεχομένως να προέκυψε από βλάβη σε κεντρικές κολώνες. Ακούστηκε ένα δυνατό τσαφ με σπινθήρες και το ρεύμα κόπηκε. Το ρεύμα τελικά επανήλθε στις 2:29.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του περιστατικού, στην Πέρδικα έφτασαν τρία οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας. Ο λόγος είναι ότι το Πυροσβεστικόκ Κλιμάκιο δέχθηκε τηλεφωνήματα για έντονη μυρωδιά καμένου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και από την επικοινωνία του Aegina Portal με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, λίγο μετά τις 1 τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική έλαβε τηλεφωνήματα για μυρωδιά καμένου από τον Μεσαγρό και τους Τζίκηδες.

Τέτοια μυρωδιά και μάλιστα πολύ έντονη υπήρχε και στον Μαραθώνα, αλλά και στην Πέρδικα. Ενδεχομένως αυτή η μυρωδιά να οφείλεται στην πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο, που ξεκίνησε λίγη ώρα πριν.