Κλειστή θα παραμείνει η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου - Αγίας Τριάδας για το διάστημα 13 έως 28 Αυγούστου. Τι αναφέρει η απόφαση της Γενικής Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας.

agios-nektarios-agia-triada-2.jpg

Δημοσιεύθηκε στις 10:30 το βράδυ της Πέμπτης 12 Αυγούστου, το έγγραφο της απόφασης, η οποία αναφέρεται στην υγειονομική απομόνωση του προσωπικού (μοναχές, βοηθητικό προσωπικό) της Ιεράς Μονή Αγίου Νεκταρίου - Αγίας Τριάδας στην Αίγινα, για το διάστημα από 13 έως 28 Αυγούστου, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης της δημόσιας υγείας, και ειδικότερα, για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με το έγγραφο, στη Ιερά Μονή πραγματοποιήθηκε έκτακτος έλεγχος, από κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021. Επίσης, φαίνεται ότι υπάρχει σύμφωνη γνώμη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

Η απόφαση αναφέρει τα ακόλουθα:

"Την υγειονομική απομόνωση του προσωπικού (μοναχές, βοηθητικό προσωπικό) της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου- Αγίας Τριάδος Αιγίνης της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας-Σπετσών- Αιγίνης-Ερμιονίδος και Τροιζηνίας στην Αίγινα, καθώς και την απαγόρευση εισόδου προσκυνητών και επισκεπτών για το χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών από 13.08.2021 και ώρα 06.00 έως 28.08.2021 και ώρα 06.00 ,για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης της διακινδύνευσης της δημόσιας υγείας, και ειδικότερα, για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png