Μάχη με τον χρόνο έδωσαν τα πληρώματα δύο πυροσβεστικών οχημάτων, μετά από τηλεφώνημα για καπνό στα Βροχεία. Αρνητικό το αποτέλεσμα της αναγνώρισης.

DSC_0047-vroxeia.JPG

Κυριολεκτικά μάχη με το χρόνο δίνουν οι πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας, σε μία προσπάθεια να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο άμεσα στον τόπο της πυρκαγιάς, αλλά και να αξιοποιήσουν πληροφορίες, προκειμένου να προλάβουν μία εστία φωτιάς στο ξεκίνημά της.

Σήμερα το βράδυ λίγο μετά τις 8:30 ακούστηκαν σειρήνες από όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου. Μία ακόμη επιχείρηση αναγνώρισης βρισκόταν σε εξέλιξη, καθώς στο τηλεφωνικό κέντρο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για καπνό στην περιοχή της κεραίας των Βροχείων.

Πρόκειται για μία περιοχή που στο παρελθόν έχει δώσει δύσκολα περιστατικά και λόγω της στενότητας του δρόμου είναι πολύ δύσκολη η πρόσβαση. Με μεγάλη ταχύτητα το πρώτο όχημα βρέθηκε κοντά στην κορυφή του δρόμου ανιχνεύοντας για καπνό ή σημάδια φωτιάς. Λίγο αργότερα ένα δεύτερο πυροσβεστικό όχημα κατευθύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς το ίδιο σημείο.

Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Τελικά δεν υπήρχε ούτε καπνός, ούτε φωτιά. Τα δύο πυροσβεστικά οχήματα απομακρύνθηκαν και πάλι με ταχύτητα προκειμένου να καλύψουν τις θέσεις τους σε δύο διαφορετικά σημεία του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png