Δωρεάν rapid test από Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

DSC_0011-eody-aegina.JPG

Ξεκίνησε σήμερα στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα, ο δωρεάν έλεγχος Covid 19 με rapid test. Ο έλεγχος γίνεται από Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με το Δήμο Αίγινας, στο κτίριο του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό. O Δήμος Αίγινας καλεί τους πολίτες, τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους των καταστημάτων του νησιού, να προσέλθουν με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς δήλωσε στο Aegina Portal: "Εδώ στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αίγινας, διενεργούνται από τις 10:00 το πρωί rapid test, από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και αυτή η διενέργεια θα διαρκέσει έως τις 6 το απόγευμα. Όλοι οι συμπολίτες μας που θέλουν να εξεταστούν, να πάρουν και την ανάλογη βεβαίωση, μπορούν να έρθουν και να υποβληθούν σ' αυτό το τεστ.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Διοικητή του ΕΟΔΥ τον κύριο Παναγιώτη Αρκουμανέα, καθώς και το προσωπικό του  ΕΟΔΥ, το υγειονομικό προσωπικό, που βρίσκεται σήμερα εδώ και παρέχει τις υπηρεσίες για την άμεση ανταπόκριση, μετά από αίτημα που έκανε ο Δήμος Αίγινας προς τον ΕΟΔΥ και είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορεί ο κόσμος να έρχεται και να υποβάλλεται σε αυτό το rapid test.

Να επισημάνω επίσης, ότι είναι άμεση προτεραιότητα να γίνει ο εμβολιασμός και όλοι να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατό. Να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας, δηλαδή να φορούν τη μάσκα τους συχνή αντισηψία, αποστάσεις ασφαλείας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε και την ατομική τους υγεία, αλλά και γενικότερα την υγεία όλων μας".