Καρναβάλι Μεσαγρού 2010. Έρχεται!


Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στο Μεσαγρό συγκέντρωση των συντελεστών και των συμμετεχόντων στο Καρναβάλι του Μεσαγρού που θα γίνει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. Μία εβδομάδα πριν,  η ομάδα βρήκε το χρόνο για να σχεδιάσει τις τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, να επιλέξει τη μουσική, αλλά και να γίνει ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για διάφορα οργανωτικά ζητήματα. Όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία, το κλίμα ανάμεσα σε όσους εργάζονται για αυτό είναι πολύ θετικό και το αποτέλεσμα προβλέπεται πραγματικά εντυπωσιακό!


Η αποκριάτικη παρέλαση θα διατηρήσει μερικά από τα στοιχεία που είδαμε ότι πέρυσι είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία. Έτσι παραμένει το άρμα της Αφαίας, ο γάμος, το καλαμπόκι αντί για χαρτοπόλεμο. Όμως φέτος οι διοργανωτές μας προετοιμάζουν για πολλές εκπλήξεις και πάνω από είκοσι άρματα που θα παρελάσουν συμπαρασύροντας τους πάντες σε ένα τρελό κέφι! Τα κυρίαρχα θέματα της φετινής αποκριάτικης παρέλασης θα είναι ο έρωτας, τα παραμύθια, η μυθολογία και η επικαιρότητα. Η συμμετοχή είναι πραγματικά μεγάλη, ενώ στην παρέλαση θα συμμετέχει και η θεατρική ομάδα "Παιζωδρόμος". Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα άρματα και οι περισσότερες στολές έχουν κατασκευαστεί από τους ίδιους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png